Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este suficient sa merg sa spun ca vreau sa o radiez ..... Fac precizarea ca pe societate am un bun -auto- pe care as vrea sa il iau eu. Nu am nici un fel de datorii.
Am obtinut o hotarare judecatoreasca –definitiva si irevocabila- prin care comisiile au fost obligate sa imi reconstituie 1600 m.p teren intravilan.
Urmare a hotararii comisiile mi-au propus sa imi reconstituie cei 1600 m.p in extravilan desi in hotarare spune in mod explicit ca trebuie sa imi reconstituie in intravilan.
Am refuzat propunerile lor ... si am solicitat intravilan indicand cateva suprafete de teren.
Pentru aceste suprafete mi s-a raspuns ca doua sunt in patrimoniul Primariei si nu mi se pot da .. una e reconstituita unei alte persoane si una este revendicata de alte persoane.
Ar fi trebuit sa imi faca o alta oferta .. dar nu au facut-o ca urmare a refuzului meu.
Nici nu mi-au facut dovada ca aceste terenuri au regimul juridic despre care fac vorbire desi am solicitat acest lucru in mod expres.
Intrebari:
E de preferat sa merg la notar si sa solicit executarea silita ?
Sa initiez alt proces in care sa solicit obligarea comisiilor la plata de daune pe zi de intarziere pana la punerea in posesie efectiva?
Sa formulez plangere penala?
Alte solutii?