avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate Eladaela

Activitate Eladaela

Răspuns la discuția Succesiune
Va multumesc pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția Succesiune
Deci putem alege noi notarul?
Discuție Succesiune
Buna ziua!Tatal meu a decedat acum 16 ani.Nu am facut succesiune.Acum cineva este interesat de pamantul mostenit de noi de la tata(un titlu de proprietate).Sora mea ar vrea sa deschida succesiunea dar am inteles ca acum nu putem sa o mai facem la orice notar,ca dosarul ar fi fost repartizat la un notar.Cum si de unde putem afla unde anume? Multumesc
Răspuns la discuția Plasament la bunici
Ma refer la cei 600 pe care ii primesc copiii aflati in plasament...Sper sa nu va suparati ca pun atatea intrebari :).Multumesc!
Răspuns la discuția Plasament la bunici
Va multumesc!As vrea sa va mai intreb daca in aceasta situatie copilul poate beneficia de acea indemnizatie de 600 ron.
Răspuns la discuția Plasament la bunici
In aceasta situatie nu a existat un divort deoarece parintii nu au fost casatoriti.Copilul nu a fost incredintat pe cale legala nimanui.Multumesc!
Buna ziua!As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii.Mama in grija careia se afla minora nu mai poate sa o tina(motivul ar fi neintelegerile cu tatal vitreg),tatal natural este si el intr-o relatie,mai are un copil cu actuala sotie si locuieste cu acestia si cei doi copii majori ai sotiei,deci nu are conditiile necesare sa ia el fata...singura solutie in acest moment ar fi plasamentul la bunicii paterni care ar avea conditii sa o tina doar ca financiar nu o pot sustine...Ma intereseaza daca asta este posibil si care ar si pasii de urmat.Va multumesc!
Răspuns la discuția Tichete de cresa
Angajatorul acorfa aceste tichete doar daca el vrea? Multumesc
Cui si in ce conditii se acorda tichetele de cresa?
Asa credeam si eu :) .Dar se pare ca sunt cel mai credul(fraier suna urat) chirias :D .De cateva luni de cand stau aici tot astept sa vina cu contractul ala de inchiriere care cica e facut,trebuie doar semnat.In acest timp eu am facut reparatii in locuinta(schimbat baterii,reparat tevi,schimbat intrerupatoare),acum aveam de gand sa zugravesc o camera in care am egrasie...totul pe banii mei.