avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua!Tatal meu a decedat acum 16 ani.Nu am facut succesiune.Acum cineva este interesat de pamantul mostenit de noi de la tata(un titlu de proprietate).Sora mea ar vrea sa deschida succesiunea dar am inteles ca acum nu putem sa o mai facem la orice notar,ca dosarul ar fi fost repartizat la un notar.Cum si de unde putem afla unde anume? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Eladaela , utilizator 18:59, 12 Mai 2016
Buna ziua, succesiunea se deschide la un notar din localitatea unde a avut ultimul domiciliu cel care a decedat.
Deci putem alege noi notarul?
~ Conținut șters la cerere ~
Da. Dar cu conditia sa fie in localitatea ultimului domiciliu al decedatului (de cuius),
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)
Alegerea notarului pentru succesiune și impozit II_Maria II_Maria Bună ziua, Am depus actele pentru succesiunea după tată la un notar, mama fiind decedată mai demult. Succesiunea după mamă am dezbătut-o la alt notar. ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune miseta miseta Buna ziua, Acum aproape 20 de ani mama a decedat si noi am facut succesiunea numai pentru o parte din mostenire. Ulterior am aflat ca mama mostenise de la ... (vezi toată discuția)