avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Activitate dan_dimitrie

Activitate dan_dimitrie

Va rog daca ma poate lamuri cineva ce fel de CF(CF-uri) trebuie pentru un dosar "Casa verde". E vorba de un imobil detinut in parte de persoana 1 + sotia, iar restul din imobil e detinut de o persoana 2. In ghid se spune ca trebuie sa fie max.2 proprietari si din cf sa rezulte un intreg. Persoana 1 vrea sa depuna dosarul.
De asemenea in ghid se precizeaza ca sunt necesare declaratii notariale de la coproprietari (ca nu depun si ei dosar pt.acelasi imobil). Care sunt coproprietarii in cazul de ma sus?
Va multumesc.
Firma la care lucrez beneficiaza de scutire de impozit pt programatori de mai multi ani. Eu insa, neavind studii superioare de informatica, nu am beneficiat. Acum insa am absolvit masterat de 2 ani la o facultate de informatica. Pot beneficia acum se scutire de impozit?

Va multumesc
O angajata aflata in concediu de ingrijit copil de 2 ani poate deschide o intreprindere individuala??

Va multumesc.
Sint salariat la o societate comerciala, am absolvit cursul de puericultura si am beneficiat de 5+10 zile libere la nasterea primuluii copil. Acum, la nasterea celui de-al doilea copil mai pot beneficia de cele 10 zile? Am vazut specificat ca pe unele forumuri ca se acorda o singura data dar in legea contractului colectiv, chiar aici pe www.avocatnet.ro/content/art... .
Va multumesc