avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa verde - CF imobil cu 2 proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa verde - CF imobil cu 2 proprietari

Va rog daca ma poate lamuri cineva ce fel de CF(CF-uri) trebuie pentru un dosar "Casa verde". E vorba de un imobil detinut in parte de persoana 1 + sotia, iar restul din imobil e detinut de o persoana 2. In ghid se spune ca trebuie sa fie max.2 proprietari si din cf sa rezulte un intreg. Persoana 1 vrea sa depuna dosarul.
De asemenea in ghid se precizeaza ca sunt necesare declaratii notariale de la coproprietari (ca nu depun si ei dosar pt.acelasi imobil). Care sunt coproprietarii in cazul de ma sus?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Respingere dosar casa verde clasic ionel40 ionel40 Am accesat in octombrie 2016 programul Casa verde clasic in vederea instalarii unui panou solar apa calda. Conform ,, Ordinului 1817/ 2016 din 20.09.2016 ... (vezi toată discuția)
Interpretare si lamurire angi25 angi25 Ma numesc Anuta Ion. Am depus dosar pentru casa verde. Au fost cerute o serie de acte printre care si extras carte funciara in original. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru interpretare si lamurirea unei situatii angi25 angi25 Ma numesc Anuta Ion. Am depus dosar pentru casa verde. Au fost cerute o serie de acte printre care si extras carte funciara in original. Eu sunt casatorita, ... (vezi toată discuția)