avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate gavrilescudoina2005

Activitate gavrilescudoina2005

Discuție pensionare
Sunt nascuta in 31.07.1958 si am dreptul la pensie incepand cu 01.10.2019. Ies la pensie cu aceasta data deoarece nu solicit continuarea activitatii cu cel putin 30 de zile inainte . Depun dosarul cu aceasta data de 01.10.2019 dar incepand cu o data ulterioara de ex 02.10.2019 inchei alt CIM pe perioada determinata . Pot primi pensia in acest caz adica sa cumulez cu salariu? Va multumesc
Buna seara ,
Angajatorul are dreptul sa verifice la domiciliu un salariat aflat in incapacitate temporara de munca ? Daca da , care este actul normativ . Poate fi formata o comisie si cine poate face parte din comisie ?
Daca nu are acest drept se poate adresa Casei de Sanatate si in ce conditii?
Va multumesc
Sunt in somaj de 5 luni iar acum am concediu medical. Baza de calcul a indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca vor fi veniturile salariale din ultimile 6 luni de activitate inainte de intrarea in somaj sau veniturile din ultimile 6 luni inainte de data intrarii in concediu medical adica veniturile salariale din ultima luna lucrata( deoarece sunt de 5 luni in somaj) si indemnizatia de somaj incasata in cele 5 luni de somaj.Multumesc.