avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionare

Sunt nascuta in 31.07.1958 si am dreptul la pensie incepand cu 01.10.2019. Ies la pensie cu aceasta data deoarece nu solicit continuarea activitatii cu cel putin 30 de zile inainte . Depun dosarul cu aceasta data de 01.10.2019 dar incepand cu o data ulterioara de ex 02.10.2019 inchei alt CIM pe perioada determinata . Pot primi pensia in acest caz adica sa cumulez cu salariu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:41, 21 August 2019
Da.
Pensia de limita de varsta se poate cumula cu orice fel de venituri fara nicio limita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul venit salariu cu pensie limita de varsta standan54 standan54 In luna martie pot ieși la pensie la limita de vârstă , perioada de cotizare de 43 ani de munca se încheie în decembrie 2019 (născut 1954). Acum am un ... (vezi toată discuția)
Incepand cu data... andad andad In vederea iesirii la pensie pt.limita de varsta, incepand cu ce data se poate depune dosarul, daca persoana (feminin) este nascuta in data de ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract individual de munca pensionar 2024 Brindusa_C Brindusa_C Vă rog să-mi comunicați un punct de vedere față de următoarea situație, aplicabila intr-o societate cu capital privat: Conform noilor modificări ... (vezi toată discuția)