Actul Constitutiv nu se modifica. Pt deschidere punct de lucru trebuie sa depui la dosar : cele 2 tipizate de la RC - Cererea_declaratia (se iau de la informare initiala), hotararea AGA- am hotarat : 1. se deschide un punct de lucru situat in ........................
Celelalte prevederi ale Actului Constitutiv raman nemodificate.
ASOCIATI
nume si prenume
Dupa inregistrarea punctului de lucru la RC se merge la Administratia Financiara cu "copii ale actelor de la RC, delegatie , copie CI, si declaratia de sediu secundar in 2 exemplare semnata si stampilata (tipizat se gaseste la Adm, Fin.) ATENTIE : declararea punctului de lucru se face in max 30 zile de la data contractului , unele adm admit si termenul de 30 de zile de la data incheoerii jud de l a RC.Nedepunerea in termen : amenda 500 Ron.
acte necesare majorare capital prin profit nerepartizat (dividende)
AGA +Nota contabila + ultima balanta+bilant (la ce data?) mi s-a zis de l a RC ca trebuie bilant la dat amajorarii insa contabila spune ca nu poate face bilant in timpul anului mi-l da pe cel din 31.06.2009 , e ok asta?
inca nu sunt lamurita de continutul actelor contabile
Am si eu de facut o recodificare si nu am gasit urmatoarele coduri:
5511-Hoteluri si moteluri cu restaurant
5541-Cafenele si baruri fara spectacol
5542-Cafenele si baruri cu spectacol
6023-Transporturi terestre de calatori, ocazionale
7484-Alte activitati de servicii prestate in principal intreprinderilor
Ma ajuta si pe mine cineva?
Multumesc,