avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate ada73

Activitate ada73

Discuție pt somaj
Buna ziua, vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva:
1: ca sa iau somaj ce art si litera trebuie sa-i cer patronului si daca are cineva un model de cerere
2: art 65 alin 1 inseamna somaj pt mine si pt el (patron) nu mai poate angaja 6 luni?????? va rog mult sa-mi raspundeti
si pct
3: el mi-a cerut sa scriu o cerere cu art 55 lit. b si nu i-am scris-o pana nu ma informez, deoarece eu mi-am gasit in alta parte dar nu vreau sa-i spun lui
Am facut bine? cum ma sfatuiti ca-i mai bine
Va rog anticipat sa-mi raspundeti la cele 3 puncte
Va multumesc anticipat
Răspuns la discuția Infiintare firma noua
O intrebare???? Daca firma o infiintez pana la sfarsitul anului si nu functioneaza, va trb sa platesc acel impozit forfetar, sau orice alt impozit????
S-au mai clar, : Cat timp poate sa stea firma nou infiintata, fara sa fnctioneze? Si cat este de fapt minimul de capital social?
Va multumesc anticipat
Buna ziua, ma bucur ca am ajuns sa fiu si eu un membru pe avocatnet.ro, as avea o mare, mare rugaminte: spuneti-mi si mie cui trb sa ma adresez pt a infiinta o firma noua (dar as vrea pe cineva care sa-mi explice tot, adica in ce consta o firma noua, ce coduri caen trb sa pun, daca trb sa platesc impozitul acela forfetar, daca deschid firma pana la sfarsitul anului), am inteles ca sunt oameni specializati pe asa ceva, le dai toate actele ce au nevoie si pt a-ti infiinta firma si ti le aduce in 3-5 zile (Asa este??). Va rog sa ma ajutati.:sorry:;)