Buna ziua, ma bucur ca am ajuns sa fiu si eu un membru pe avocatnet.ro, as avea o mare, mare rugaminte: spuneti-mi si mie cui trb sa ma adresez pt a infiinta o firma noua (dar as vrea pe cineva care sa-mi explice tot, adica in ce consta o firma noua, ce coduri caen trb sa pun, daca trb sa platesc impozitul acela forfetar, daca deschid firma pana la sfarsitul anului), am inteles ca sunt oameni specializati pe asa ceva, le dai toate actele ce au nevoie si pt a-ti infiinta firma si ti le aduce in 3-5 zile (Asa este??). Va rog sa ma ajutati.:sorry:;)
Cautati pe google si o sa gasiti numeroase persoane si firrme care,contra unei sume de bani se ocupa cu infiintarea de firme,sau mergeti la o firma de consultanta,ori consultati un jurist.
Pe dumneavoastra ce va impiedica sa faceti singur toata treaba asta ?
Va duceti la ONRC , iar un statut de societate gasiti pe internet , tot ceea ce aveti de facut este sa-l modificati un pic si sa-l listati .
In 4 zile e gata firma , desi cred ca zilele astea o sa dureze ceva mai mult , pentru ca ONRC-istii au fost in pauza !
O intrebare???? Daca firma o infiintez pana la sfarsitul anului si nu functioneaza, va trb sa platesc acel impozit forfetar, sau orice alt impozit????
S-au mai clar, : Cat timp poate sa stea firma nou infiintata, fara sa fnctioneze? Si cat este de fapt minimul de capital social?
Va multumesc anticipat
Buna,
Daca imi trimiteti detaliile legate de obiectul de activitate cu care veti ocupa va ajut cu redactarea actului constitutiv etc . si va explic procedura infiintarii.