avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma noua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma noua

Buna ziua, ma bucur ca am ajuns sa fiu si eu un membru pe avocatnet.ro, as avea o mare, mare rugaminte: spuneti-mi si mie cui trb sa ma adresez pt a infiinta o firma noua (dar as vrea pe cineva care sa-mi explice tot, adica in ce consta o firma noua, ce coduri caen trb sa pun, daca trb sa platesc impozitul acela forfetar, daca deschid firma pana la sfarsitul anului), am inteles ca sunt oameni specializati pe asa ceva, le dai toate actele ce au nevoie si pt a-ti infiinta firma si ti le aduce in 3-5 zile (Asa este??). Va rog sa ma ajutati.:sorry:;)
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 20:23, 11 Noiembrie 2009
Cautati pe google si o sa gasiti numeroase persoane si firrme care,contra unei sume de bani se ocupa cu infiintarea de firme,sau mergeti la o firma de consultanta,ori consultati un jurist.
Pe dumneavoastra ce va impiedica sa faceti singur toata treaba asta ?
Va duceti la ONRC , iar un statut de societate gasiti pe internet , tot ceea ce aveti de facut este sa-l modificati un pic si sa-l listati .
In 4 zile e gata firma , desi cred ca zilele astea o sa dureze ceva mai mult , pentru ca ONRC-istii au fost in pauza !
O intrebare???? Daca firma o infiintez pana la sfarsitul anului si nu functioneaza, va trb sa platesc acel impozit forfetar, sau orice alt impozit????
S-au mai clar, : Cat timp poate sa stea firma nou infiintata, fara sa fnctioneze? Si cat este de fapt minimul de capital social?
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
ada73, utilizator
Buna,
Daca imi trimiteti detaliile legate de obiectul de activitate cu care veti ocupa va ajut cu redactarea actului constitutiv etc . si va explic procedura infiintarii.

puteti imputernici un av pt a va infiinta societatea, daca sunteti in criza de timp.

Alte discuții în legătură

Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate - nu am depus nici un act la fisc Profelis Profelis Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)
Diferite probleme -> infintare srl laviso laviso Buna ziua, Doresc si eu sa-mi infintez un SRL, fiind asociat unic - firma de prestari servicii grafica si design. Am facut marea greseala sa apelez la o ... (vezi toată discuția)