avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma noua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma noua

Buna ziua, ma bucur ca am ajuns sa fiu si eu un membru pe avocatnet.ro, as avea o mare, mare rugaminte: spuneti-mi si mie cui trb sa ma adresez pt a infiinta o firma noua (dar as vrea pe cineva care sa-mi explice tot, adica in ce consta o firma noua, ce coduri caen trb sa pun, daca trb sa platesc impozitul acela forfetar, daca deschid firma pana la sfarsitul anului), am inteles ca sunt oameni specializati pe asa ceva, le dai toate actele ce au nevoie si pt a-ti infiinta firma si ti le aduce in 3-5 zile (Asa este??). Va rog sa ma ajutati.:sorry:;)
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 20:23, 11 Noiembrie 2009
romania inedit a scris:

Pe dumneavoastra ce va impiedica sa faceti singur toata treaba asta ?
Va duceti la ONRC , iar un statut de societate gasiti pe internet , tot ceea ce aveti de facut este sa-l modificati un pic si sa-l listati .
In 4 zile e gata firma , desi cred ca zilele astea o sa dureze ceva mai mult , pentru ca ONRC-istii au fost in pauza !

Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: am depus dosarul acum doua zile ptr. o firma noua neplatitoare t.v.a. (a mea)dar am ramas un pic nedumerita....cand mi-am infiintat-o pe cealalta, dupa dep. dosarului, mi s-a spus sa ma prezint dupa o saptamana sa ridic certificatul. acum, cand mi-a dat bonuletul de registratura, scrie asa: "termen de judecata 26.11.2009 ora 10. termen eliberare 30.11.2009". ce inseamna acest termen de judecata la care mi s-a spus sa ma prezint cu buletinul? este posibil sa nu imi aprobe infiintarea, dupa ce am platit tot, am depus si capitalul? dna. consilier juridic mi-a spus ca dureaza mai mult din cauza grevei in care au fost dar nu mi-a spus de ce trebuie sa ma prezint la termenul de judecata la etajul doi.
Va multumesc mult anticipat!
Mergeti la termenul de judecata stabilit.Pot aparea diverse probleme , si....este mai bine sa fiti prezenta pentru a le remedia pe loc.In caz contrar va da alt termen de judecata, care nu va fi prea curand.
Mult noroc!
Mergeti pe saitul ONRC si ve-ti gasii toata procedura de infintare societate comerciala. Minimul de capital social este - 200 lei. La termenul de judecata ar fi bine sa va duceti altfel riscati daca aveti probleme la dosar sa primiti un termen frumusel de asteptare 3-4 luni daca dosarul e pe ONRC- Bucuresti (doar aici e nebunia) parca am fi in alta tara.
Mergeti pe saitul ONRC si ve-ti gasii toata procedura de infintare societate comerciala. Minimul de capital social este - 200 lei. La termenul de judecata ar fi bine sa va duceti altfel riscati daca aveti probleme la dosar sa primiti un termen frumusel de asteptare 3-4 luni daca dosarul e pe ONRC- Bucuresti (doar aici e nebunia) parca am fi in alta tara.
Buna seara tuturor!!!
Multumesc mult pentru raspuns. Eu nu intelegeam ce este cu acest termen de judecata la care trebuie sa te prezinti (ca sa mai pierdem timp) deoarece inainte nu era asa. pe o parte statul vrea taxe, pe alta nu te lasa sa te misti si cand te lasa.....iti vine sa iti iei campii....

Multumesc mult si va urez tuturor o seara cat mai buna si linistita:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma fara activitate - nu am depus nici un act la fisc Profelis Profelis Am o firma pe care am infintat-o in 2005 ce nu a avut niciodata activitate, nu am depus nici o declaratie fiscala etc... Pur si simplu am creat-o am ... (vezi toată discuția)
Diferite probleme -> infintare srl laviso laviso Buna ziua, Doresc si eu sa-mi infintez un SRL, fiind asociat unic - firma de prestari servicii grafica si design. Am facut marea greseala sa apelez la o ... (vezi toată discuția)