romania inedit a scris:
Pe dumneavoastra ce va impiedica sa faceti singur toata treaba asta ?
Va duceti la ONRC , iar un statut de societate gasiti pe internet , tot ceea ce aveti de facut este sa-l modificati un pic si sa-l listati .
In 4 zile e gata firma , desi cred ca zilele astea o sa dureze ceva mai mult , pentru ca ONRC-istii au fost in pauza !
Buna seara,
Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns: am depus dosarul acum doua zile ptr. o firma noua neplatitoare t.v.a. (a mea)dar am ramas un pic nedumerita....cand mi-am infiintat-o pe cealalta, dupa dep. dosarului, mi s-a spus sa ma prezint dupa o saptamana sa ridic certificatul. acum, cand mi-a dat bonuletul de registratura, scrie asa: "termen de judecata 26.11.2009 ora 10. termen eliberare 30.11.2009". ce inseamna acest termen de judecata la care mi s-a spus sa ma prezint cu buletinul? este posibil sa nu imi aprobe infiintarea, dupa ce am platit tot, am depus si capitalul? dna. consilier juridic mi-a spus ca dureaza mai mult din cauza grevei in care au fost dar nu mi-a spus de ce trebuie sa ma prezint la termenul de judecata la etajul doi.
Va multumesc mult anticipat!