avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Activitate easz23

Activitate easz23

Răspuns la discuția FALIMENT SAU INSOLVENTA ? AJUTOR
Buna ziua,
Am fost si eu intr-o situatie similara, mai putin cu datoriile la banci. Am datorii doar la stat.
Sunt 2 posibilitati:
1. fie salvati firma ( daca va doriti , asta am facut eu.) - va luati o noua licenta, mergeti la fisc si incecati sa esalonati datoriile, iar la banca refinantare.
2. mergeti la tribunal si faceti cerere de intrare in insolventa ( dar atentie la cum este formulata cererea.

Succes.
Discuție insolventa
Buna seara,

Cum si in ce mod o societate comerciala poate declara insolventa? Datoriile prezente sunt doar catre stat, acestea fiind mult mai mari decat cifra de afaceri a firmei. In urma cu putin timp (1 luna ) s-a achitat o suma considerabila din datorie, insa acum suma totala de plata este la fel.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Elena Strainescu
Buna ziua,
Din pacate nu sunt singurul parinte care are nemultumiri privind comportamentul si atitudinea unei invatatoare. Copilul meu este in clasa a II a, scoala generala 197 din Dr. Taberei. D-na invatatoare care ,, preda ,, la aceasta clasa are un comportament vicios ( pot spune asa ).
Pe langa faptul ca D-na jigneste frecvent copii ( de la inceputul clasei I ) spunandu-le ca sunt NESIMTITI ( nu cred ca un copil la varsta de 7-8-9 ani poate fi nesimtit ), ca nu sunt in stare de nimic... si multe altele, mai nou a facut si o declaratie soc pentru noi parintii, citez : ,, Nu pot si nu am timp sa ma ocup de toti copii. Scoala este foarte grea,,
Privitor la citatul D-nei mentionez ca in clasa la care preda d-na invatatoare nu sunt decat 15 copii ( doar atat ).
Va rog sa-mi spuneti ce anume pot face. Stiu ca pot face o sesizare scrisa catre d-na director, insa nu stiu ce rezultat va avea.
Multumiri anticipate.