avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ce masuri se pot lua in ceea ce priveste ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ce masuri se pot lua in ceea ce priveste comportamentul si atitudinea unei invatatoare fata de copii si fata de parinti?

Buna ziua,
Din pacate nu sunt singurul parinte care are nemultumiri privind comportamentul si atitudinea unei invatatoare. Copilul meu este in clasa a II a, scoala generala 197 din Dr. Taberei. D-na invatatoare care ,, preda ,, la aceasta clasa are un comportament vicios ( pot spune asa ).
Pe langa faptul ca D-na jigneste frecvent copii ( de la inceputul clasei I ) spunandu-le ca sunt NESIMTITI ( nu cred ca un copil la varsta de 7-8-9 ani poate fi nesimtit ), ca nu sunt in stare de nimic... si multe altele, mai nou a facut si o declaratie soc pentru noi parintii, citez : ,, Nu pot si nu am timp sa ma ocup de toti copii. Scoala este foarte grea,,
Privitor la citatul D-nei mentionez ca in clasa la care preda d-na invatatoare nu sunt decat 15 copii ( doar atat ).
Va rog sa-mi spuneti ce anume pot face. Stiu ca pot face o sesizare scrisa catre d-na director, insa nu stiu ce rezultat va avea.
Multumiri anticipate.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:02, 20 Aprilie 2012
Pentru solutionare se impune sa desfasurati demersuri succesiv la esaloanele superioare dnei invatatore
Se impune initial sa sesizati conducerea unitatii de invatamant si in raport de concluziile acesteia ,eventual sa sesizati Ministerul Invatamantului
Daca sitiuata mentionata de dvs este recunoscuta si de catre alti parinti,aveti posibilitatea sa redactati o singura sesizare,care sa fie asumata prin semnatura de catre parintii nemultumiti de atitudinea si comportamentului cadrului didactic
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)
Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)