avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala impotriva invatatoarei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala impotriva invatatoarei

Am un copil in clasa a III-a care imi spuneca d- na invatatoare loveste anumiti copii, ii trage de urechi, ii loveste cu cartea in cap, ii jigneste, ii trage de par, obraji etc.
Copilul meu nu a fost lovit dar a asistat si este marcat de ceea ce a vazut.
Parintii copiilor au facut reclamatii la directiunea scolii dar nu s-a luat nicio masura.
Pot face o plangere penala impotriva invatatoarei?
Ce altceva pot face?

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 din Regulament

Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:48, 14 Septembrie 2016
Mergeti la scoala si vorbiti cu directorul.
Trebuie sa ii cheme parintii la scoala si acestia sa se ocupe de copil.
Cum sa se ocupe de copil? doar nu copilul loveste invatatoarea?

[interventie moderator - Va rugam sa nu mai scrieti tot textul cu litere mari pentru ca este greu citit]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Septembrie 2016
trandafir2, moderator
Da, nu am inteles eu bine.

Vorbiti cu directorul.

O plangere penala trebuie sa depuna parintii care au minorii agresati.

Se poate sesiza si Ministerul Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Învățătoarea fiului meu agresează copiii atât verbal, cât și fizic. unde pot face o plângere penală? marinica71 marinica71 am un baietel in clasa a 4-a si vineri 20.04.2018 d na invatatoare l a batut in cap cu un caiet de 48 f pana acesta s a rupt.pe o fetita a tras o de par iar pe ... (vezi toată discuția)
Agresiune copil la scoala miaaleja miaaleja buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)