Credit de nevoi personale,8.000 Euro luat de mine ca imprumutat iar sotul ca si coplatitor.In urma unor dificultati personale se plateste doar o parte din rate.Sotul coplatitor decedeaza.Am primit o somatie de executare silita de la Birou Executor.Eu am o asigurare de viata aferenta creditului dar nu mai stiu daca si sotul a avut.Venitul este salariul minim pe economie si am doi copii minori in intretinere.Bunuri doar o masina fara alte bunuri mobile si imobile.Ce este de facut.
Buna ziua.Locuiesc intr-un apartament de 4 camere care apartine soacrei mele.Ea a primit la schimb un apartament cu doua camere pentru a se muta.Intre timp sotul meu a decedat.Din anumite motive soacra mea refuza sa treaca apartamentul de 4cam. pe numele copiilor mei asa cum a fost intelegerea.De asemenea nu recunoaste nici ca a primit drept de proprietate pe un alt apartament.Nu mai locuieste in apartamentul in cauza de 20 de ani, nu a facut nici o reparatie, imi refuza chiar si uzufructul.Ce as putea sa fac?
Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 10 apartamente.In ultimele luni 2 apartamente au refuzat sistematic sa mai plateasca utilitatile fiind in litigiu atat intre ei cat si cu asociatia de locatari.Asociatia de locatari a repartizat o perioada cheltuielile aferente celorlalte apartamente, solutia fiind contestata de proprietari care au sistat complet platile, adica nimeni nu mai vrea sa plateasca nimic.Pana vor fi actionati cei doi proprietari in instanta pentru recuperarea datoriilor, vom ramane fara apa.
Intrebarea mea este daca nu pot depune o plangere la politie sau ceva de genul, deoarece nu se mai plateste nici gunoiul si situatia pare fara iesire.
Multumesc