avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare Imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare Imobiliara

Buna ziua.Locuiesc intr-un apartament de 4 camere care apartine soacrei mele.Ea a primit la schimb un apartament cu doua camere pentru a se muta.Intre timp sotul meu a decedat.Din anumite motive soacra mea refuza sa treaca apartamentul de 4cam. pe numele copiilor mei asa cum a fost intelegerea.De asemenea nu recunoaste nici ca a primit drept de proprietate pe un alt apartament.Nu mai locuieste in apartamentul in cauza de 20 de ani, nu a facut nici o reparatie, imi refuza chiar si uzufructul.Ce as putea sa fac?

Alte discuții în legătură

Mostenire copil ionelanicoletastoleru ionelanicoletastoleru Buna ziua,am un baiat din prima casatorie,iar cu actualul sot un baiat.Noi locuim cu mama sotului meu,care nu detine acte pe casa,actele fiind pe mama soacrei ... (vezi toată discuția)
Cazare la socri cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. Eu cu sotul meu locuim la socra mea in apartament ( socrul meu a decedat in 2004) alaturi de cumnata mea, sora sotului meu).Amandoi avem ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare??? AndreeaStanila AndreeaStanila Buna ziua,soacra mea s-a hotarat sa treaca apartamentul pe numele nostru (al sotului si al meu) si as vrea sa stiu ce act ar trebui sa incheiem astfel incat si ... (vezi toată discuția)