avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate florentina sapunaru

Activitate florentina sapunaru

cum fac sa iau permis de categ C si E cu permis italian de categ B, sa fac cat mai repde scoala pentru ca am nevoie in Italia cand ma voi intoarce acolo, momentan sunt in Romania
ma scuzati, dar nu exista o metoda de a accelera acest lucru, dureaza foarte mult pana schimba permisul italian in romanesc si pierdem timp pretios pentru ca trebuie foarte repede sa dau de categ C si E si fara permisul de categ B nu pot da de celelalte categorii, nu???......e absurd...pentru ca in perioada asta cat dureaza schimbarea permisului ar trebui sa pot sa dau de categ C si E...............ce legi anapoda mai avem...foarte potrivnice cetateanului...................nu stiu cum putem rezolva mai repede...............
Buna ziua, va rog sa imi expolicati si mie cum pot rezolva urmatoarea situatie.........am permis de categ B italian, momentan sunt in Romania, si as vrea sa fac scoala pentru categ C si E, cum pot face in asa fel sa pastrez si permisul italian, deoarece ma intorc in Italia dupa ce fac scoala pt categ C si E?????...multumesc