Buna ziua, va rog sa imi expolicati si mie cum pot rezolva urmatoarea situatie.........am permis de categ B italian, momentan sunt in Romania, si as vrea sa fac scoala pentru categ C si E, cum pot face in asa fel sa pastrez si permisul italian, deoarece ma intorc in Italia dupa ce fac scoala pt categ C si E?????...multumesc
problema permisului italian nu este o problema...puteti sa-l echivalati in Romania prin serviciul permise si apoi sa urmati scoala de soferi pentru celelalte categorii
ma scuzati, dar nu exista o metoda de a accelera acest lucru, dureaza foarte mult pana schimba permisul italian in romanesc si pierdem timp pretios pentru ca trebuie foarte repede sa dau de categ C si E si fara permisul de categ B nu pot da de celelalte categorii, nu???......e absurd...pentru ca in perioada asta cat dureaza schimbarea permisului ar trebui sa pot sa dau de categ C si E...............ce legi anapoda mai avem...foarte potrivnice cetateanului...................nu stiu cum putem rezolva mai repede...............
Permisul italian nu este o problema...puteti sa-l echivalati in Romania prin serviciul permise, in termen de 60 de zile(termen obligatoriu? - daca se mai poate demonstra data de intrare in tara)si apoi sa urmati scoala de soferi pentru celelalte categorii, respectiv C si E . Bineinteles ca va trebiuie si sa urmati cursul unei scoli de soferi.
Succes!