avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... vreau scoala soferi profesionisti insa am permis de B ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

vreau scoala soferi profesionisti insa am permis de B italian....

cum fac sa iau permis de categ C si E cu permis italian de categ B, sa fac cat mai repde scoala pentru ca am nevoie in Italia cand ma voi intoarce acolo, momentan sunt in Romania
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:40, 11 Octombrie 2009
Dati examen pentru aceste categorii de permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum schimb permis din italian in romanesc florentina  sapunaru florentina sapunaru Buna ziua, va rog sa imi expolicati si mie cum pot rezolva urmatoarea situatie.........am permis de categ B italian, momentan sunt in Romania, si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis conducere cat c 78stefan 78stefan Detin permis de conducere cat B si sunt cetatean roman.Permisul il am deja schimbat din romanesc in U.K. ... (vezi toată discuția)