avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Activitate maryapopescu

Activitate maryapopescu

Discuție avocat
buna ziua,
nu stiu daca este corect cum procedez, dar as vrea sa stiu daca de pe acest site as putea solicita ca sa fiu reperezentata de un avocat in procesul pe care as vrea sa-l intentez tatal copilei mele, pt pensie alimentara.
daca da, cum / unde as putea apela.
multumesc
Răspuns la discuția violenta domestica
ca a fost la mine reiese din convorbirea telefonica, la cerere de catre procuror se poate verifica.
tot in aceea seara , agasandu-l telefonic( vroiam sa-mi recunoasca ca m-a batut( e a 4oara cand da in mine) s-a enervat de ceva, nu mai retin ce anume l-a deranjat, si m-a amenintat ca vine si ma bate iar...si acesta se poate verifica la cerere
din pacate nu locuiesc cei din jurul meu, sunt ap goale...
multumesc pt incurajare.....
da, dar copila mea este f mica. are 1 an si 9 luni.eu incerc sa-l atrag in capcana(inregistrindu-l) , sa-mi recunaosca ca m-a batut.
multumesc tuturor. am inteles in mare care sunt pasii. o sa-mi angajez si un av.
un An Nou cat mai bun!
cu martori nu te loveste nimeni, dara-mite un ofiter de militie.....
am mesaje din care reiese ca trebuia sa vina la ora respectiva la mine...
sa inteleg ca am certificat medical degeaba?
buna seara,
as vrea sa stiu daca este obligatoriu sa depun palangere la politie pentru lovirea din data de 23 dec.individul este tatal copilei mele, nu locuim impreuna dar vine periodic la noi....este politist si m-a tot " informat " ca degeaba depun plangere atat cat EL BEA CU SEFII LUI
in urma lovirii a rezultat fisura de timpan+ alte urme ... dupa anul nou o sa-m i elebereze si certificatul medico-legal, am depus documentatia
eu am sunat pe data de 23 de la 112, dupa plecarea lui si am relatat cele intamplate pt ca m-a amenintat ca daca plec in wknd imi da foc la cas, avan o copie a cheii.
eu nu-i mai permit vizitarea copilei, pe care el o tot cere prin mesaje... astep sa ma dea in judecata pt drept de vizita, or eu ar trebui sa deschid un al dosar penal pt lovire?
multumesc

Răspuns la discuția custodie minor
multumesc!
Discuție custodie minor
buna seara,
am un copil dintr-o relatie neoficiala si de comun-acrod am stabilt ca fetita sa ramana la mine. as vrea sa stiu dk as merge in istanta sa obtin oficial custodia copilei as mai fi obligata sa cer acordul tatalui pt a iesi din tara cu ea?in diverse calatori....pt ca a devenit un santaj din partea lui acest " favor", cum il considera el.....
multumesc