avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie minor

buna seara,
am un copil dintr-o relatie neoficiala si de comun-acrod am stabilt ca fetita sa ramana la mine. as vrea sa stiu dk as merge in istanta sa obtin oficial custodia copilei as mai fi obligata sa cer acordul tatalui pt a iesi din tara cu ea?in diverse calatori....pt ca a devenit un santaj din partea lui acest " favor", cum il considera el.....
multumesc

Cel mai recent răspuns: maryapopescu , utilizator 20:24, 17 Septembrie 2011
Daca printr-o hotarare definitiva si irevocabila a instantei veti primi custodia copilului nu va mai fi necesar acordul tatalui pentru iesirea din tara.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orele de vizita(dupa divort) anaida_cristina anaida_cristina Ce se intampla daca nu respect programul de vizita pt ca tatal sa isi vada copilul,stabilit de judecator in urma unui divort.Eu am obtinut custodia copilului ... (vezi toată discuția)
Ce tip de custodie? Alina2011 Alina2011 Buna ziua! Am divortat prin mediator la inceputul anului 2009, iar la custodie s-a aprobat, in hotarare, ceea ce convenisem in mediere si anume ca minorul ... (vezi toată discuția)
Scoatere copil minor din tara dana_thebest dana_thebest Buna ziua, am o urmatoare problema. Am trait in concubinaj cu tatal ficei mele, care are varsta de 4 ani, acum imi face viata calvar si intentez sa ies cu fica ... (vezi toată discuția)