avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate mariusd29

Activitate mariusd29

In 2009.pe 18 decembrie venind cu sotia de la serviciu am de obicei sa trec pe la masina am gasit-o lovita in usa stanga spate afara fiind ghiata si zapada.Ajungind acasa ceva mai de vreme trecuse mama cu tata si gasisera o hairtie in parbriz era asigurarea si nr de tel al celui care o lovise.L-am contactat am hotarit sa ne intilnim a 2-a zi dimineata la sediu de daune al societati de asigurari euroins pe str Haregana pe un viscol de nici cainele nu puteai sa il dai afara.Am completat intelegerea admiabila intre parti urmeza constatrea mai facut poze la usa care era infundata iar eu iam spus da faca poze si la usa din fata caci era si aceia zgariata dar usile fiind pline de ghiata constatatorul mi zis " ca nu se vede pre vine din cauza ghietidupa ce o duc in service acolo se vede mai bine si se face o reconstatare ". Am termitat mia dat nota de constatare si am plecat. Acum 3 saptamani a fost cu masina in services sa o fac d-n de la services mia spus ca el nu poate sa faca o resconstatare de cit pe elementul care lau dar spre schimbare adica dc era macara defecta etc. Cind am luat masina astazi find sapalata am constat ca e zgiariata usa de la un capat la altul.
Cum e posbil asa ceva? si ce asi putea sa fac pt a vopsi si usa respectiva?plus ca m-au tinut 3 saptamani aproape 4 pana mi dat acceptul de plata si asta ca am fost la ei?
Va multumesc anticipat cu mult respect
Acum aproape 2 ani, mai precis pe 25.01.08 am inundat pe vecinul de sub mine care avea asigurata casa.Au venit si au facut constatarea abia pe 31.01.08.Pe data de 23.09.09 cei de la asiguraari mi-au trimis actul prin care sa merg la conciliere si copii dupa unele acte aflate in dosar si anume dispozitia de plata catre vecinul,polita de asigurare care 25.01.07-24.01.08,procesul verbal de constatare,iar pt plata un deviz estimativ (preturi si tarife sunt exprimate din "Buletiinul tehnic de preturi in mica constructie si reparatii in constructii,editie Matrix rom Bucuresti februarie 2007").Valoare devizului este de 1055ron la care sunt adaugate urmatoarele materile glet 7mp ,zugraveala simla 89,5mp si tapet 15,5mp astea toate costind 163,07ron, la care se adauga manopera 724,60ron,dupa care mai sunt adaugate alte cheltuieli : cheltueli de transport 16ron,tva la materiale 34.08ron,cheltueli indirecte 117,25ron.Pe data de 26.09.09 am fost prima data la iei spunaindule ca polita era expirata la care mi-au dat o copie de pe un "Supliment de asigurare cu data de 15.01.08 privind reinoire politei ,,,,,"iar date de inregistare a acestei corespinde cu data cind a venit sa fac constatarea adica 31.01.08,Tot acolo mi-au spus ca vecinu si-a facut renovare in "REGIE PROPRIE".In acest caz ce e de facut?si in cazul lucrea a fost facuta in regie proprie cei de la asigurari de ce mai cer manopera + alt cheltuieli? si ce trebuie sa fac ? va multumesc anticipat cu mult respect