avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Activitate banateaca

Activitate banateaca

Răspuns la discuția revenirea din CCC
Riscul maternal nu se acorda , sau nu ar trebui sa se acorde pentru a fi beneficiarul protejat de eventuale schimbari de functie...dar asta e datoria medicilor sa fie corecti in acordare.
Pe de alta parte orice"foaie de boala" se plateste in functie de media zilnica a veniturilor pe ultimele 6 luni, in cazul de fata cuantumul indemnizatiei pentru ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani incepand cu luna anterioara obtinerii certificatului medical.
O zi buna si multa sanatate!
O persoana autorizata( diploma de formator) sa desfasoare activitati didactice in baza unui suport de curs propriu (actualizat in permanenta) de pe lap-topul personal , dar in sediul platitorului cu care are incheiat un contract de prestari servicii si care pana acuma platea sanatate(5,5% si impozit 16%) ce dari plateste dupa modificarile la codul fiscal.
Mentiuni : nu i se plateste indemnizatie de concediu de odihna si nici de boala daca survine in perioada contractului vreo incapacitate temporara de munca.
De asemenea are carte de munca in alta parte , unde evident se platesc toate darile...

Pe al 208-lea de pe lista...si daca nu o sfecleste cu reputatia e ultimul examinat din aceasta promotie...si ar trebui sa apara si hotarirea csm cu admisii...
DOAMNE AJUTA!
pt Daniel M
Ma simt flatata ca ma suspectezi ca as fi obtinul 89 sau 85 de puncte la prima proba...compenseaza celelalte suspiciuni ... Multa bafta!!!!!!!
Nu pot sa cred ca Daniel M si-a facut cont azi doar pentru a improsca cu "suspiciuni ieftine " munca asidua a celor care au reusit.
Ma intreb macar a avut experienta de a fi vreodata in sala la un astfel de examen ???
Eu una nu cred....ca atunci si-ar fi dat seama ca acest examen este in primul rand o lupta cu cronometrul, ca nu ai timp de alte preocupari...
ASTA E: suntem un popor atoatecunoscator: fotbal...politica...circulatie...justitie...
Vreau sa spun si eu ca munca, multa munca sta la baza reusitei.
Nici nu se pune problema sa faci 70 la grila fara munca asidua.
Dar va spun eu ca am intrat anul acesta si cu putina sansa.
Adica nu am fost cu nimic mai pregatita decat anul trecut cand am picat imediat sub linie.
Cine isi renega norocul...s-ar putea sa aiba surprize...sau poate nu realizeaza ca a avut si un pic de sansa...asa i-a rasfatat viata...
Sansa poate insemna si faptul ca te-ai odihnit bine in noaptea precedenta si te poti concentra...sa nu vorbim de sansa de a nu nimeri aleator la comisia 1 de interviu...e mult prea mult acel 10% care poate hotari destine...
Concursul e cinstit , nu cred in aranjamente dar regulamentul e perfectibil...
Sa auzim de bine!