avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate felicia_albu@hotmail.com

Activitate felicia_albu@hotmail.com

Se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017,
se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017,
Răspuns la discuția suspendare indemnizatie somaj
mi- sa dat varianta neactualizata , nimeni nu-mi spune de indicele de referinta de 500 lei nu poti sa faci venit daca esti in somaj, si indemnizatia nu este lunara , este sporadica o data la 4 ani
chir nimeni nu are o opinie sau parere,
hei un jurist pe dreptul muncii
sunt total bulversati ,si legea este actualizata
deci nu trebuie sa-mi suspend somajul , ca obtin venituri in perioada cat sunt presedinte si sunt declarate ,
daca sunt in somaj pot sa fiu presedinte de circumscriptie electorala in perioada alegerilor , sau trebuie sa-mi suspend indemnizatia de somaj
=D>
pentru trecerea pe un post de studii superioare anfp imi da urmatorul raspuns cu garantia ca pot sa trec pe un post de studii superioare chiar daca am terminat facultatea inainte de angajare,, va supunem atentiei atr.91 ali 2 din L188/1999 potrivit
carora mutarea definitiva se poate dispune pe o functie echivalenta de aceeasi categorie sau de nivel inferior pentru care sunt indeplinite conditiile de vechime in specialitatea studiilor prevazute in fisa postului cu acordul scris al functionarului public"
vreau si eu un raspuns ca cei de la mine nu stiu sa interpreteze
ordinul ANFP si legea se bat cap in cap ?
problema este cum o rezolv?

pot sa iau un aviz de la anfp tinand cont ca sunt din sistem sa trec pe o functie vacantata?
am terminat 2 facultati si un ,master ma incadrez si cu fisa postului cu tot singura care nu imi da avizul este anfp , motivand ca am aceptat post de studii medii , si trebuie sa platesc , cariera functionarului public pentru noi cei care am acceptat asa ceva nu conteaza chiar daca avem experienta ,
o vad ca pe o discriminare