mi- sa dat varianta neactualizata , nimeni nu-mi spune de indicele de referinta de 500 lei nu poti sa faci venit daca esti in somaj, si indemnizatia nu este lunara , este sporadica o data la 4 ani
pentru trecerea pe un post de studii superioare anfp imi da urmatorul raspuns cu garantia ca pot sa trec pe un post de studii superioare chiar daca am terminat facultatea inainte de angajare,, va supunem atentiei atr.91 ali 2 din L188/1999 potrivit
carora mutarea definitiva se poate dispune pe o functie echivalenta de aceeasi categorie sau de nivel inferior pentru care sunt indeplinite conditiile de vechime in specialitatea studiilor prevazute in fisa postului cu acordul scris al functionarului public"
vreau si eu un raspuns ca cei de la mine nu stiu sa interpreteze
am terminat 2 facultati si un ,master ma incadrez si cu fisa postului cu tot singura care nu imi da avizul este anfp , motivand ca am aceptat post de studii medii , si trebuie sa platesc , cariera functionarului public pentru noi cei care am acceptat asa ceva nu conteaza chiar daca avem experienta ,
o vad ca pe o discriminare