avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate marian_vasile

Activitate marian_vasile

Multumesc.Am sa dau curs acestui sfat, locuind in Bucuresti,ca si SC sper sa fie mai usor ; daca altcineva ar avea alta solutie este binevenita.
Multumesc. Am pastrat toate facturile si biletele.Sa inteleg ca aceasta ar fi calea de a recupera aceste cheltuieli.Bine. Cam cat ar costa serviciile pt acest demers si daca se ofera cineva sa ma ajute.
Multumesc, au acreditare ITM. Daca dau in judecata SC sanse am de am recupera cheltuielile?Poate cineva sa ma ajute?
In luna octombrie 2009 am semnat un contract de mediere cu SC E. CONSULTING SRL, mediere ce avea ca scop angajarea mea in Sagunto,Spania. Semnat contract de mediere, semnat Anexa I (Oferta munca), Anexa II (Fisa postului), interviu, acceptat.
Se semneaza si un contract de munca cu JURATE STANIULYTE.....VILNIUS LITHUANIA. Vine ziua plecari, sambata, ne imbarcam in avion(cu inca 4 persoane de suferinta), decolam , aterizam.Persoana care trebuia sa ne astepte lipseste. Dupa 4 ore de telefoane vine cineva care ne conduce unde urma sa fim cazati, in Valencia. Dezastru: itr-un ap.de 4 cam urma sa locuim 18 persoane. Negocieri:120 euro chiria, 50 euro intretinerea, 100 euro actele. Renuntam si mergem la motel.
Cautam gazda-se rezolva (in apropiere ofertei ap.4 cam). Actele dureaza cca 18 zile si costa 10 euro (ne ajuta reprezentantul firmei de acolo si ne pagubeste de100 euro x 5!!!). Fericiti, avem cazare, acte in regula, inclusiv asigurare si cont bancar. Dupa 3 saptamani de Spania vrem sa incepem munca.
Dar...reprezentantul ne comunica ca nu mai are de munca pentru noi. Sunam in tara. Ne gasesc de munca in Gandia, la un amic al reprezentantului nostru. Bucurosi, luam trenul seara ca a doua zi incepem munca. Mai trebuie sa avem rabdare 2 -3 zile, ne-am bucurat degeaba. Chiria e chirie 120 euro/ pers. A doua seara de Gandia primim o propunere:o munca mai bine platita langa Alicante,la un prieten al pritenului reprezentantului.
Dupa o luna de Spania revin in tara. Directorul firmei asculta aventura si spune sa fac cerere pentru a-mi recupera ceva bani. Asa zis-ul contract de munca e nul; atata timp cat n-a fost inregistrat de nici o institutie
As dori sa -mi recuperez cheltuiala si sa atrag atentia asupra acestor firme.

Platile pentru valoarea reziduala incluse in rate se pot recupera?
Amanunte:
In iunie 2008 am semnat un contract de leasing financiar pe o perioada de 3ani, pt o autoutilitara 8+1, cu valoarea reziduala inclusa in rate.Din cauza neincasarii facturilor emise de societatea noastra la timp nu am reusit sa facem plata a 2 rate la termen. Bun de plata. OK. Am solicitat rezilierea contractului in iulie2009, dar societatea de leasing nu a raspuns solicitarii. Am predat masina in august cu proces verbal predare-primire. In septembrie primim in continuare factura, pe care o contestam( odata predat obiectul contractului de ce sa platim?). Explicatia primita a fost ca factura s-a emis pt ca nu s-a semnat contractul de reziliere.
Astept un raspuns, care sper sa foloseasca si altora.