avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... leasingul -valoare reziduala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

leasingul -valoare reziduala

Platile pentru valoarea reziduala incluse in rate se pot recupera?
Amanunte:
In iunie 2008 am semnat un contract de leasing financiar pe o perioada de 3ani, pt o autoutilitara 8+1, cu valoarea reziduala inclusa in rate.Din cauza neincasarii facturilor emise de societatea noastra la timp nu am reusit sa facem plata a 2 rate la termen. Bun de plata. OK. Am solicitat rezilierea contractului in iulie2009, dar societatea de leasing nu a raspuns solicitarii. Am predat masina in august cu proces verbal predare-primire. In septembrie primim in continuare factura, pe care o contestam( odata predat obiectul contractului de ce sa platim?). Explicatia primita a fost ca factura s-a emis pt ca nu s-a semnat contractul de reziliere.
Astept un raspuns, care sper sa foloseasca si altora.

Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:22, 8 Octombrie 2009
Mergeti sa semnati contractul de reziliere al contractului de leasing .Platile de orice natura facute pana acum nu mai pot fi recuperate.Oricum daca nu platiti ratele contractul se considera reziliat de drept deoarece la contractul de leasing nu sunt alte garantii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete la ordin format vechi mirabela_viorela mirabela_viorela Buna ziua, am si eu o rugaminte si anume aceea de a imi da o solutie in a impiedica o societate de leasing de a trimite spre decontare un bilet la ordin ... (vezi toată discuția)
Contract de leasing magdalenapaun magdalenapaun societatea a derulat mai multe contracte de leasing pentru mai multe vehicule de-a lungul anilor. majoritatea au fost incheiate si s-a achitat si valoarea ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui contract de lesing auto nicolau viorel nicolau viorel La data de 28.02.2008 am incheiat cu o firma de leasing un contract pentru achizitionarea unui autoturism, cu avans 30% si fara rata reziduala, pt. o perioada ... (vezi toată discuția)