buna ziua . am o firma cu activitatea suspendata de 2 ani ,dar pt care am datorii la stat pe care nu am posibilitatea sa le platesc . va rog sa-mi spuneti cum declar firma insolvabila si cum isi percepe taxele un expert contabil ?
Nu am emis nici cecuri , nici BO ; firma nu mai functioneaza de 3 ani cel putin . Eu nu am semnat nimic la banci sau in alta parte . Datoriile acumulate sunt impozite pe profit si pt. carti de munca, plus penalitatile aferente.
Si mai ciudat este faptul ca eu sunt asociat in aceasta firma , detin 10% din actiuni . Administratorul are aceeasi adresa in buletin ca si mine . Iar citatia si dosarul penal sunt pe numele meu . Nu am semnat niciodata nimic pt banci sau firme cu care am colaborat .
Altceva ce ar putea sa fie , daca in citatie scrie despre firma? N-am comis infractiuni sau ceva de genul . Oricum , se precizeaza sa ma prezint cu avocat sau mi se da din oficiu . Tare ciudat , cu atat mai mult cu cat stiu ca nu am facut nimic in afara de faptul ca am lasat firma administrata gresit.
ma intrebati de temeiul legal? in citatie scrie ca: sunt invitata la sectia de politie pt audiere in calitate de faptuitor -ca reprezentant legal al s.c. .....s.r.l. . despre ce este vorba nu stiu .
am o firma cu datorii in valoare de apx. 300 milioane lei . Am primit instiintare ca mi- s-a intocmit dosar penal si sunt chemata la politie pt . audiere . as vrea sa vand firma. se mai poate avand in vedere ca exista un dosar penal?