avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma cu datorii

am o firma cu datorii in valoare de apx. 300 milioane lei . Am primit instiintare ca mi- s-a intocmit dosar penal si sunt chemata la politie pt . audiere . as vrea sa vand firma. se mai poate avand in vedere ca exista un dosar penal?
Cel mai recent răspuns: mirelagianina , utilizator 09:54, 13 Octombrie 2009
Care este temeiul legal in baza caruia vi s-a intocmit dosar penal?
01.11.2009 -termenul legal
la cine aveti datoriile ?
la bugetul de stat: impozite pe profit , pe salarii plus dobanzi si penalitati
ma intrebati de temeiul legal? in citatie scrie ca: sunt invitata la sectia de politie pt audiere in calitate de faptuitor -ca reprezentant legal al s.c. .....s.r.l. . despre ce este vorba nu stiu .

Alte discuții în legătură

Dosar penala dupa vanzarea unui srl. help! carmen.19 carmen.19 Buna ziua!V-am descoperit recent si va rog sa ma scuzati daca am incadrat gresit topicul. Problema este urmatoarea: un amic a vandut un SRL unor fosti ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin emis de o firma care a fost inchisa carami carami Am urmarit temele legate de bielete la ordin emise fara acoperire. Sper sa nu fi repetat subiectul aici, imi cer scuze daca s-a vorbit deja de asta. E vorba de ... (vezi toată discuția)
Chestionar procuror ContSters257745 ContSters257745 buna ziua! A auzit cineva ca Parchetul poate trimite unui martor intr-un dosar penal, care nu se poate prezenta la audiere (sau prezentarea ar fi mult prea ... (vezi toată discuția)