avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolvabilitate
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolvabilitate

buna ziua . am o firma cu activitatea suspendata de 2 ani ,dar pt care am datorii la stat pe care nu am posibilitatea sa le platesc . va rog sa-mi spuneti cum declar firma insolvabila si cum isi percepe taxele un expert contabil ?
depuneti la instanta o cerere prin care solicitati intrarea in insolventa pentru motivele stiute de dumneavoastra.
instanta va numi un administrator judiciar care se va ocupa de societate si va stabili daca aceasta mai are posibilitati de reorganizare ori va trebui inceputa procedura falimentului.
onorariul initial pentru expert este stabilit de instanta, dar poate fi marit la cererea acestuia in functie de volumul de munca.

mult succes in continuare.

echipa Advocate.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu administrator judiciar la_geta la_geta Va supun atentiei urmatoarea problema: Societatea in care lucrez a depus cerere de intrare in insolventa in scopul reorganizarii judiciare, solicitand prin ... (vezi toată discuția)
Achitare datorii pana la sentinta de faliment marict marict puteti sa ma lamuriti asupra unei probleme... societatea pe care o administrez a intrat in insolventa-exista sentinta definitiva de intrare in insolventa-la ... (vezi toată discuția)
Ce perioada de timp se mai poate lucra pe o firma in insolventa? Mioara.S Mioara.S Buna ziua. As dori sa stiu ce perioada de timp mai poti functiona ca firma aflata in insolventa. A fost numit un lichidator, s-a dispus inceperea procedurilor ... (vezi toată discuția)