Buna seara ,lucrez in MAI sunt ofiter si acum 1 luna m-am operat la SMC la genunchi operatie care m-a costat 1500 euro materialele folosite la operatie de la o firma privata ptr care am primit factura . Cum pot recupera ,sau daca pot recupera ceva din aceasta suma ? VA MULTUMESC :frantic:
BUNA SEARA. ASTEPT UN RASPUNS SI EU DOMNILOR ! VA MULTUMESC#-o#-o#-o
Va multumesc. Va pot spune ca se intentioneaza si un al 4-lea termen de vanzare prin septembrie unde banca doreste preluarea imobilului ca apoi sa -l valorifice fara ca eu sa ma pot opune unui pret derizoriu de vanzare. Dnule Cermak acestea sunt lucrurile pe care as dori sa ma ajutati sa le rezolv. Nu m-ar fi deranjat daca era o licitatie normala,dar cand afli ca se poate valorifica prin cel mai bun pret oferit si acesta este undeva la 10-20% din valoare este frustrant si nu stiu ce sa fac. Ma scuzati poate am scris prea mult si va multumesc ptr amabilitatea dvs.;););)
Va multumesc dnule Cermak.,si daca aceasta greseala a fost facuta intentionat ptr a apare o suprafata mica de teren aferent la un pret mare ptr a nu se vinde ,si apoi sa fie vanduta in anumite interese? Sau eventual preluata de banca sau societati de recuperare,pe un pret de nimic? Ma scuzati dar timpurile de azi si oamenii te fac sa fii foarte circumspect .Aceasta poate fi atacata in justitie? Cu respect va multumesc
IN CAZUL IN CARE PUBLICATIA DE VANZARE ESTE GRESIT COMPLETATA ,IMOBILUL FIIND LA TERMENUL NR. 3 DE VANZARE ,ACEASTA POATE ADUCE NULITATEA ACESTEIA IN CAZUL ADJUDECARII. [in loc de 1900 mp au fost trecuti 1190] multumesc.
Buna seara .Domnilor avocati si juristi daca va cere cineva ajutorul cu cateva sfaturi,ar fi de ajutor pentru noi cei ,,slabi,, ,un sfat in timp util,sau sa inteleg ca totul costa? Multumesc
Ma scuzati redus cu 25% ,pretul fiind la 75% din valoarea de evaluare. Cu respect astept si eu un raspuns daca se poate.Multumesc.:">:">
Buna ziua. in conditiile de vanzare a unui imobil de catre executorul bancar la al 2-lea termen unde pretul a fost redus cu 75%nu s-a prezentat nimeni,este posibil ca banca sa preia imobilul si sa faca evacuarea sau se mai stabilesc alte termene de vanzare? in caz de evacuare este legal? se poate ataca in justitie? multumesc.
vanzarea casei este facuta de catre banca prin executor bancar.Casa+teren este sub ipoteca ,dar este cineva care vrea sa cumpere o parte din teren.Poate accepta executorul bancar asta? va multumesc
:Buna ziua.In cazul unei vanzari a unui imobil+teren de catre executor bancar se poate vinde la a 3-4 licitatie numai o parte din teren ( 4-500 m) din total suprafata ipotecata (teren 1900m+imobil)pentru o anumita suma oferita de un cumparator? va multumesc .:hammer: