avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare cost operatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare cost operatie

Buna seara ,lucrez in MAI sunt ofiter si acum 1 luna m-am operat la SMC la genunchi operatie care m-a costat 1500 euro materialele folosite la operatie de la o firma privata ptr care am primit factura . Cum pot recupera ,sau daca pot recupera ceva din aceasta suma ? VA MULTUMESC :frantic:

Alte discuții în legătură

C.a.s. decontare bani dupa operatie de urgenta. MaitePerroni MaitePerroni Tatal meu a fost operat de urgenta (daca nu ramanea schiop) acum cateva zile.Operatia a fost la sold pentru fractura. Doctorul a spus ca nu au pe stoc placa ... (vezi toată discuția)
Cas - decontare ligamentoplastie rzvb rzvb Am fost operat de curând la genunchi pentru ruptură de ligament încrucișat anterior, intervenția având loc într-o clinică medicală privată. ... (vezi toată discuția)
Restituire fondurii operatie in strainatate Ovii2018 Ovii2018 Buna ziua am făcut o operație în străinătate în Austria operația la picioare a costat 16.000 de euro bani munciți de mine în Regatul Unit Am înțeles ... (vezi toată discuția)