avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate simona.

Activitate simona.

Luvyaly2013, parerea mea este sa faci apel si sa stabilesti un program fix de vizitare al copilului sau sa il ia la domiciliul sau iar daca va intelegeti pe urma si altfel este altceva. Problema este sa ai ceva scris cu privire la program. La mine, tatal copilului il ia in primul si al treilea weekend din luna si trei saptamani in vacanta de vara, dar il mai dau si de craciun, de paste si in alte dati. In cazul in care apar ceva probleme, tu respecti programul stabilit in instanta. Iar referitor la telefoane, nu esti obligata sa ii raspunzi la telefon in fiecare zi, ai si tu viata ta personala...mai tarziu lucrurile se vor mai aranja...
Va multumesc tuturor pentru raspuns, incerc sa fac tot ce e posibil si chiar o sa va ascult sfaturile. O sa vad ce se va intampla acum vineri cand urmeaza sa il ia pe copil si dupa aceea o sa vad cum o sa actionez. Ca raspuns pentru ralu_2008, in hotarare scrie ca trebuie sa il dau iar daca nu o sa il dau o sa spuna ca nu respect hotararea. El nu accepta altceva chiar daca vede ca, copilul nu vrea sa mearga.
Am apelat si la Protectia Copilului si am vorbit cu psihologul de acolo. A ramas sa ma duc eu la ei cu copilul data viitoare cand urmeaza sa ia tatal copilul ca sa vada reactia copilului, dar nu stiu cat o sa ma ajute acest lucru. Tatal copilului este foarte capos si nu stiu cum o sa iasa pentru ca nu o sa ii convina acest lucru. As vrea sa formulez o noua actiune asa cum spune top dan dar nu am nici o dovada palpabila. Ce sa spun in instanta? Doar ca nu vrea copilul si ca plange? Imi trebuiesc acte, ceea ce nu am..... :(
Va rog sa ma ajutati si pe mine in aceasta problema cu un sfat. Baietelul meu are aproape 3 ani, mi-a fost incredintat mie la divort, iar tatal are dreptul la vizita in primul si al treilea weekend din luna si sa il ia in concediu in vacanta de vara 3 saptamani. Problema este ca de cand a venit din concediu de la tatal lui, nu mai vrea sa se duca la el si de fiecare data il dau cu forta. Copilul inca nu vorbeste, spune decat cateva cuvinte si nu pot sa stiu ce se intampla. Va rog sa ma ajutati, sa imi spuneti ce sa fac pentru ca nu mai vreau sa il dau in starea aceasta. Copilul este foarte speriat si eu nu stiu ce sa fac. Va rog ajutati-ma!