avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate Cristycs

Activitate Cristycs

Răspuns la discuția Probleme cu locul de munca
Va multumesc pentru raspunsurile date, acum sa iau pe rand:
Reclamatia la superiori: Cand mi sa facut referat am discutat cu patronul, acesta a luat partea sefului de tura ca eu nu am voie sa il fac nesimtit, corect nu am procedat corect, dar cand i-am intors ca si el mi-a zis mie si mai multor coleg ca nu avem treaba cu viata in general, el mi-a zis ca poate se referea la responsabilitate.... de unde a ajuns el la ideea asta nu stiu, eu o consider o jignire toata ziua, si dap suntem 3 care avem probleme cu ei asta si din cauza ca suntem cei mai vechi dintre angajati. Numai spun ca in aceasi zi am dat telefon unui alt superior sa il rog sa ma mute in alta incapere cu alt sef de tura, acesta spunand ca de ce sa mute problema pe altcineva si ca seful meu de tura ar trebui sa fie pentru mine un fel de D-zeu. Ideea e ca eu ma manifest cand ma simt nedreptatit. Exemplu anul acesta am primit jumatate de sala avetisment din cauza ca vb intre noi in timp ce munceam. La 2 avertismente se taie 5 % din salariu la 4 avertismente se reziliaza contractul de munca.

Problema cu ochi cred, cand am venit in firma a venit cineva de la ei probabil de la medicina munci si nea examinat oftamologic, vedeam perfect acum dupa un an am facut dinou si nu vedeam nici antepenultimul rand si mi-a spus sa imi fac analize si sa vb cu el ce am rezolvat ... pe baza rezultatelor care mi le-au facut ei anul trecut si anul acesta nu as putea sa le folosesc ca dovada ?

Pe langa aceasta vreau sa ii multumesc si doamnei Angel 2007 pentru suport si indicatiile de a ma duce la ITM.

De vreo 6 luni ne tin in tensiuni nu ca m-ar afecta, dar sa vezi ca muncesti cot la cot cu astfel de oameni te lasa rece.
Răspuns la discuția Probleme cu locul de munca
De ce sa ma complic ? Findca eu sunt tipul de om care nu se lasa calcat in picioare de nimeni si pe langa asta o sa mai corectez si din erorile din sistem pentru cei care muncesc acolo. Daca toti am fi indiferenti ce fel de oameni am fi ?

PS: Pentru a bea apa nu este acelasi lucru cu pauza... ochi tai nu isi revin doar in timpul cat bei apa .... daca nu cumva bei apa de la o cismea la 2 strazi distanta :D
Noi lucram 12 oameni intr-o camera pe calculatoare dintre care 1 e sef de tura, acesta are un comportament mai dubios gen "duceti-va in ....... mea acasa" , "muschi mei sunt mai mari ca ai vostri" sau "nu aveti treaba cu viata in general", la ultima faza i-am raspuns ca e nesimtit si cum de isi permite sa vb cu mine asa, acesta mi-a facut referat, ia pus pe toti sa semneze dar nu pe faptul ca sunt deacord ci ca au fost martori la faza. Acesta mi-a spus ca indiferent daca fac sau nu ceva in urmatoarea saptamana imi mai face un referat si ma da afara cu i pe cartea de munca. Mentionez ca lucrez de aproape 2 ani la aceasta firma lucram 7 ore jumate pe zi si avem o pauza de 10 minute odata la 2 ore, din cate am inteles normal ar fi la o ora pt munca in fata calculatorului, monitoarele nu sunt cu protectie stricand-umi si vederea cand am venit in firma am facut test oftamologic la ei si vedeam perfect anul urmator a trb sa imi pun ochelari avand -0.75S si -0.50D. Ce pot sa fac de ramas la locul acesta de munca nu prea as vrea ca nu pot sa lucrez cu oameni care imi tin pica. Pot sa chem pe cineva sa ii amendeze pentru treaba cu 10 min la 2 ore si apoi cu o copie dupa aceasta sa o folosesc in instanta pentru problema care mi-au creat-o la ochi?
Răspuns la discuția Vanzare casa parinteasca
Deci nu exista nicio metoda ? Parca mergea actionat in instanta si refacerea succesiuni, sau gresesc. Pe langa aceasta avem si filmare cu bunicul meu in care spune sa se faca dupa cum vrea fiul.
Răspuns la discuția Vanzare casa parinteasca
dap. Casa parinteasca inca si dupa succesiune a fost ingrijita de tatal meu timp de 2 ani fara ca acestia sa contribuiasca la ceva. Sa nu se inteleaga ca ne-am mutat peste ei ... acestia nici macar nu locuiesc acolo vin odata la luna, iar tata ingrijea ca e totusi casa in care a copilarit
Bunicul meu a decedat acum un 2 ani, proprietatile au fost impartite intre cei 3 frati dupa cum vine:
Sora mica: 1 teren la camp
Sora mare: 1 teren la camp + casa parinteasca
Fratele: 1 teren la camp si un loc de casa

Locul de casa i sa facut cateva imbunatatiri (gard + fantana) casa parinteasca are utilitatile platite, impozitul platit pe urmatori 2 ani acestea facute de tatal meu "Fratele" pe proprietate (casa parinteasca) avem proprietati personale ( televizoare, paturi etc) surorile si-au vandut terenurile iar ce-a mare vrea acum sa vanda si casa tata fiind impotriva acestui lucru. Totul se rezuma la bani cu sora lu' tata vrea sa faca schimb cu locul de casa pe care ar lua de 5 ori mai multi bani. Tatal meu a fost azi dat afara dupa proprietatea surori (casa parinteasca) cu politia; Politia spunandui ca numai are voie sa puna picior pe aceasta proprietate. Mentionez ca aceasta nu are act de proprietate ci doar de succesiune. Cum pot rezolva aceasta problema nu vreau sa vanda casa dar nici sa cadem de prosti sa dam locul de casa + imbunatatirele care au fost aduse pe casa parinteasca.