problema este daca ma duc eu sa-o vad ami face plingere la politie ,,,de fiecare data cind ma duc ma fac nevazut de nimeni,,adica stau in masina si ma fac nevazut o stiu in stare de asa ceva
sal revin cu o alta intrebare..sapt trecuta am vorbit cu fosta sotie si am intrebat-o daca cadem in comun acord referitor la vizitarea copilului si in vacanta sa o ia-u in tara,iar ea mia spus ca se duce la un psiholog cu ea si sa faca dovada ca copilul nu vrea sa vina in tara,dar de fiecare data ea vorbeste pe un ton ridicat ca sa se faca auzita discutia de catre minora ,eu mi-am intrebat copilul daca vrea sa vina in tara in vacanta normal ca copilul dupa discutia auzita a spus ca nu are numai 8 ani,ca sa deschid o actiune de stabilire de vizitare a minorului cit si venirea minorei in vacanta la mine exista sanse????????
buna ziua sunt ca-m nedumerit in privinta dreptului meu fosta mea sotie este stabilita intr-un stat ..U.E.,iar copilul este cu ea mentionez ca nu au fost stabilite clauzele de vizitare a minorului in hot judecatoareasca ...acum de la un timp incoace nu ami da voie sa vorbesc cu ea la telefon cauta tot mereu motive ,,nu este acasa ..nu sunt eu acasa{fosta sotie}...si ultima varianta nu-mi mai raspunde la telefon..ce sa fac sa vorbesc cu copilul la telefon???
:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:
buna ziua ,am si eu o nelamurire fosta mea sotie a cistigat copilul printr-o hotarare jud si irevocabila ,dar in acea hotarire nu scrie cand ami pot vizita copilul ,nici nu ami interzice ,,eu insa am tot rugato verbal sa lase copilul macar in vacanta,,deci nici nu mai stiu unde sa mai intreb ca sa ami castig dreptul de vizitare a minorului sa-u venirea minorului in romania in vacanta ea este stabilita intr-un stat membru U.E