avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intr-un stat european minorul decide daca vine in tara ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intr-un stat european minorul decide daca vine in tara in vacanta???

sal revin cu o alta intrebare..sapt trecuta am vorbit cu fosta sotie si am intrebat-o daca cadem in comun acord referitor la vizitarea copilului si in vacanta sa o ia-u in tara,iar ea mia spus ca se duce la un psiholog cu ea si sa faca dovada ca copilul nu vrea sa vina in tara,dar de fiecare data ea vorbeste pe un ton ridicat ca sa se faca auzita discutia de catre minora ,eu mi-am intrebat copilul daca vrea sa vina in tara in vacanta normal ca copilul dupa discutia auzita a spus ca nu are numai 8 ani,ca sa deschid o actiune de stabilire de vizitare a minorului cit si venirea minorei in vacanta la mine exista sanse????????
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
kie, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:32, 3 Iulie 2010
Aveti posibilitatea sa promovati o actiune de stabilire relatii personale cu minora, drept pe care il are parintele caruia nu i-a fost incredintat minorul.In cadrul programului pe care il veti solicita aveti si posibilitatea stabilirii luarii minorei in vacanta la dvs.
In situatia in care dupa ramanerea definitiva si irevocabila a acestei hotarari, mama nu respecta hotararea aveti la indemana posibilitatea formularii unei plangeri penale intemeiata pe disp.art.307 al.2 c.p.
Probe:-inscrisuri, interogatoriul paratei, martori, ancheta sociala.;)
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
problema este daca ma duc eu sa-o vad ami face plingere la politie ,,,de fiecare data cind ma duc ma fac nevazut de nimeni,,adica stau in masina si ma fac nevazut o stiu in stare de asa ceva
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2010
kie, utilizator
Aceasta stare de fapt este nefireasca pentru ca aveti un drept prevazut de lege.
Obtineti acea hotararea judecatoreasca si va trebui sa se conformeze programului stabilit de instanta.
Contactati avocat pentru redactarea actiunii si consiliere juridica pe parcursul procesului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre copil ghebosel_leu ghebosel_leu am divortat de fosta sotie de 1an si doua luni,impreuna avem o fetita de 10 anisori ,care a ramas impreuna cu mama sa de atunci totul fost ok, imi a vedea ... (vezi toată discuția)
Plecat cu copilul din tara malisa malisa Buna ziua. An urma hotararii judecatorest definitive si irevocabile am putut sa plec cu copilul an UK fara acordul tatalui. Nu am avem nici un ... (vezi toată discuția)
Incredintarea minorului costynel costynel buna,am o fetita din afara casatoriei nu am vazuto de 3 ani pt ca maicasa ami interzice acest lucru,daca o dau in judecata obtin custodia fetei sau e posibil ... (vezi toată discuția)