Buna ziua. Numele meu este Marya. Sunt casatorita de 8 ani dar ultima perioada sotul meu parca a innebunit.. Ne certam din orice si de cate ori incerc sa-l conving sa divortam isi schimba atitudinea.. Nu este violent adica nu ma loveste si nici nu vorbeste urat.. Doar ca ma acuza doar pe mine de toate problemele.. Ce m-a pus pe ganduri este faptul ca nu accepta un divort, ameninta ca se omoara si chiar a spus citez " nici tu nici eu nu voi ramane cu fetele.. Eu voi fi ori in pamant cu tine ori la puscarie..". Avem 2 copii minori.. 2 fete de 8 ani respectiv 2 ani.. A amenintat de multe ori ca se omoara si are in cap ideea sa murim amandoi.. A incercat sa intre cu masina intr-o intersectie cand semaforul era rosu si eu am tras frana de mana, a tras de mine dupa o alta cearta - vroia sa ma bage in masina sa murim amandoi.. Problema este ca nu am martori care sa confirme faptul ca ma ameninta.. Cred ca vorbeste la telefon cu un prieten.. Dar respectivul nu mi-ar spune ce afirmatii face sotul meu.. ce pot face in situatia asta? il pot aduce cumva pe prieten sa pov la politie ce zice sotul???? multumesc frumos..
As dori sa ma sfatuiti ce ar putea face o sotie daca ea vrea sa divorteze iar sotul nu vrea??? sunt si 2 copii minori .. 8 ani jumate si 2 ani jumate.. Va multumesc