avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Activitate manuela kosza

Activitate manuela kosza

va rog ajutati-ma, ce este punere sub interdictie? in ce consta? Mama bolnava de alzhaimer cu certif. de grad de handicap grav, cod 5, pt. a obtine facilitatile din leg. 448/2006 ne trebuia o dispozitie de curatela pe care am si primit-o de la primarie dar automat tr. sa intenteze proces de punere sub interdictie a mamei. eu cu soramea cand am auzit am vrut sa o lasam balta ca stiu ca nu o sa o putem duce la tribunal si orice vizita in casa o deranjeaza dar ne-au spus sa mergem mai departe cu depunerea actelor ca procesul se tot poate amana.Daca depun actele pt. incemnizatia de handicap pt. mama si pentru insotitor dar nu o sa se prezinte la proces ce se intampla. putem pierde acei bani, La proces pe baza actelor nu se poate solutiona, citind mai bine dispozitia de curator scrie ca e pentru a o reprezenta in procesul de punere sub interdictie si a o reprezenta in relatiile cu instituti si unitati, iar la primarie ni s-a spus ca o sa trebuiasca sa o ducem si pe ea.ce ne sfatuiti sa facem pentru a o implica cat mai putin pe mama pentru a o proteja.Apartamentul in care sta este pe numele meu ea e cu renta viagera si stam cu ea cele trei surori cu schimbul. va multumim.