avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate iulianb

Activitate iulianb

Discuție Partaj
In cazul partajului voluntar ce taxe se platesc?Ca la vanzare cumparare?
Discuție recurs
La recurs se pot lasa concluzii scrise?Bine-nteles fara a aduce probe noi,dar a completa motivele din recurs?
Discuție sporuri pensie
Sporul de preventie de 11% si sporul de sef unitate nucleara intra in calcul la pensie?
(In reteaua sanitara)
Discuție Norme aplicare
Atat printr-o ordonanta,aprobata ulterior prin lege,cat si in Contractul colectiv de munca, este prevazuta o data ferma pentru aplicarea ei si obtinerea unui spor,dar cu mentiunea ca unitatile,conditiile,vor fi nominalizate prin ordin de ministru.Ordin ce a aparut dupa trei ani,cu o luna inainte de alegeri.
Am dat in judecata unitatea,cerand drepturile retroactiv.Am pierdut procesul.Este legala hotararea?Sa fac recurs?
Mentionez ca si pana la data aparitiei noii legi,am primit acest spor,conditiile sunt aceleasi si unitatea a fost nominalizata si inainte!
IulianB
Nu sunt jurist dar cred ca un contrct trebuie respectat!CCM pe ramura sanitara este valabil si in 2010. La art 1(3) spune ca este izvor de drept,iar la art 15(1) specifica ca,partile se obliga sub sanctiunea nulitatii absolute,ca in perioada de exercitare a CCM sa nu promoveze si sa nu sustina acte normative a caror adoptare ar conduce la diminuarea drepturilor ce decurg din CCM.
Codul muncii la art 236(4) stipuleaza ca:CCM,incheiat cu respectarea dispozitiilor legale,constituie legea partilor. Art 243 prevede ca,executarea CCM este obligatia partilor.Dar si art 40(2),art 137(2)vin in sustinerea obligatiei de respectare a CCM.
Nu ma refeream la nivelul salariului ci la neplata garzilor din zilele de repaos si sarbatori legale cu 100% din salariul de baza,la alte sporuri neplatite in 2010,la tichetele de masa,toate prinse in CCM pe ramura sanitara.
Din cate stiu,nici Codul Muncii, nici CCM nu au fost abrogate sau suspendate,nici renegociat(CCM)cu sindicatele.
Pot chema in judecata unitatea sau ministerul,invocand prevederi ale CCM,atacand prevederi din legea salarizarii unice,contrare contrctului?As avea succes?
Ca prim utilizator,m-a costat componenta B 37 mil.,constand in certificat urbanism,stalp,manopera etc.Electrica mi-a calculat o compensatie de la al doilea utilizator de2,3 mil !,conform ord.29/03 al ANRE,vorbindu-se doar de capacitati.Ori,chiar in ordin, se face referire,la componenta B,cost pe unitatea de masura(km,kv,bucata,etc.)
Nu am ridicat banii.Pe cine sa chem in judecata:electrica sau noul utilizator?Am castig de cauza?
La gaze,mai rau.Dupa 6 luni,se poate bransa oricine fara a-mi mai plati despagubiri! Am vre-o solutie?
Cu multumiri B Iulian