avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Norme aplicare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Norme aplicare

Atat printr-o ordonanta,aprobata ulterior prin lege,cat si in Contractul colectiv de munca, este prevazuta o data ferma pentru aplicarea ei si obtinerea unui spor,dar cu mentiunea ca unitatile,conditiile,vor fi nominalizate prin ordin de ministru.Ordin ce a aparut dupa trei ani,cu o luna inainte de alegeri.
Am dat in judecata unitatea,cerand drepturile retroactiv.Am pierdut procesul.Este legala hotararea?Sa fac recurs?
Mentionez ca si pana la data aparitiei noii legi,am primit acest spor,conditiile sunt aceleasi si unitatea a fost nominalizata si inainte!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 14:37, 31 Iulie 2010
va sugerez sa atacati hotararea cu recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoasterea drepturilor angajatului gloria15 gloria15 Buna ziua...suntem un colectiv,ce-si desfasoara activitatea profesionala,in acelasi mediu si aceleasi conditii cu cei care lucreaza pe platformele de extractie ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori catre tata sebi_mihaila sebi_mihaila Am 35 de ani,2 copii,baieti de 3,respectiv 5 ani,si sunt in curs de divort. Am citit in parte postarile de pe forum ... Eu lupt pentru copii mei dar oare am ... (vezi toată discuția)
Decizie in recurs la ordonanta presedintiala 2cool4school 2cool4school Ca urmare a unei cereri de ordonanta presedintiala, am castigat dreptul de a avea relatii personale cu minorul, in baza unui program, pana la solutionarea ... (vezi toată discuția)