avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Activitate moagaralina

Activitate moagaralina

Răspuns la discuția Deces asociat
Va foarte multumesc.
Răspuns la discuția Deces asociat
Este obligatorie dezbaterea succesiunii??Presupunand ca acest lucru nu se va intampla ce sfat imi dati?Ramane asociat unic si se face contract de inchiriere pentru spatiu sau...??!!
Discuție Deces asociat
Buna ziua.Un SRL infiintat in 1992 este nevoit sa ia ca si asociat proprietarul terenului( pe actul de proprietate sunt mentionati sot si sotie)cu o cota de 5%.Acest asociat decedeaza.Pasul urmator este intocmirea unui act aditional prin care se trece sotia ca si asociat?? Va multumesc frumos.
Răspuns la discuția carte de munca
Multumesc frumos.daca va dau nr.carnet imi puteti spune daca intr-adevar s-a ocupat de ea d-na Argentina?asa mi s-a spus.
Răspuns la discuția carte de munca
multumesc frumos pentru raspuns.inca ceva:in reclamatie banuiesc ca trebuie sa dau toate detaliile cu rugamintea de a verifica exactitatea datelor,nu?
Discuție carte de munca
va rog sa ma ajutati cu un sfat.am apelat cu ceva timp in urma la un intermediar pentru a ma ajuta cu relatia itm.persoana in cauza a intrat in combinatii financiare destul de periculoase astfel incat se cam ascunde ;singura posibilitate de a tine legatura cu ea este prin sms.nu-mi pot recupera cartea de munca nicicum.ajutati-ma cu un sfat:ce sa fac?cum sa procedez?Mii de multumiri.
Discuție taxa deratizare
ne este din ce in ce mai "greu"sa platim lunar 70 ron taxa deratizare(sciptic efectiv!).la un magazin alimentar de 25-30 mp.nu se poate face oare ceva....trimestrial?
ati fost amabila,multumesc.n-a "costat"nimic sa intreb
batranii au 2400 pensii ,fiul..minim pe economie si o alocatie.....
just.ideea era ca cei batrani au impreuna pensii foarte mari (deci nu s-ar incadra )iar fiul....nu poate face nimic...Multumesc frumos pentru raspuns.o zi cat mai buna