avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor incalzire 2 familii un singur contract
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor incalzire 2 familii un singur contract

Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti in cazul in care intr-o curte locuiesc doua familii(doi batrani si fiul cu familia) contractul de furnizare a gazului fiind pe numele batranilor ,fiul poate face cerere de acordare a ajutorului de incalzire?(pentru familia lui formata din 4 persoane)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:37, 27 Octombrie 2009
Nu numai....
Daca cele doua familii se aprovizioneaza cu gaze pe acelasi contract, titularul contractului poate depune la primarie o declaratie pe proprie raspundere in care include toate persoanele din cele 2 familii.

Altfel, nefiind titular de contract nu cred ca poate depune aceasta declaratie.

Primaria achita furnizorului de gaze subventia unui utilizator din evidenta furnizorului de gaze, in baza unui contract.
just.ideea era ca cei batrani au impreuna pensii foarte mari (deci nu s-ar incadra )iar fiul....nu poate face nimic...Multumesc frumos pentru raspuns.o zi cat mai buna
In declaratie sunt prinsi toti membrii celor 2 familii...si cand se imparte venitul la 6 poate ca nu depaseste 425 lei / membru de familie
batranii au 2400 pensii ,fiul..minim pe economie si o alocatie.....
Mda, cam depaseste! Daca era baremul maxim de anul trecut v-ati fi incadrat.

Alte discuții în legătură

Cum pot beneficia de subventia la gaz ndaniela83 ndaniela83 de cateva luni stau in chirie, acum as vrea sa fac si eu demersul pentru a obtine subventia pe incalzire. Daca locuiesc cu chirie in alt oras cum pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Subventie caldura covrigel2004 covrigel2004 Buna Ziua, Se poate sa imi spuneti si mie daca baiatul proprietarului poate fi solicitantul subventiei de caldura?! Deoarece acesta traieste in uniune ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru gaze naturale 2012-2013 adelinelus adelinelus Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti cum pot sa fac sa beneficiez si eu de subventie pt gaze de la stat. Prezint urmatoarea situatie: - Locuiesc ... (vezi toată discuția)