avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

va rog sa ma ajutati cu un sfat.am apelat cu ceva timp in urma la un intermediar pentru a ma ajuta cu relatia itm.persoana in cauza a intrat in combinatii financiare destul de periculoase astfel incat se cam ascunde ;singura posibilitate de a tine legatura cu ea este prin sms.nu-mi pot recupera cartea de munca nicicum.ajutati-ma cu un sfat:ce sa fac?cum sa procedez?Mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:12, 7 Septembrie 2010
faceti o reclamatie la ITM in legatura cu acest aspect si problema se va rezolva...daca nu, faceti o plangere la politie si-l "invita" la "vorbitor"...:confused:
multumesc frumos pentru raspuns.inca ceva:in reclamatie banuiesc ca trebuie sa dau toate detaliile cu rugamintea de a verifica exactitatea datelor,nu?
ITM-ul nu se ocupa de aspectele semnalate ... se poate depune la ITM o sesizare cu privire la situatia carnetului dvs de munca.
In ceea ce priveste aspectele semnalate, daca depuneti plangere penala trebuie sa stiti datele de identificare a acelei persoane, precum si sa dati toate detaliile despre aceasta problema.
Multumesc frumos.daca va dau nr.carnet imi puteti spune daca intr-adevar s-a ocupat de ea d-na Argentina?asa mi s-a spus.
moagaralina a scris:

Multumesc frumos.daca va dau nr.carnet imi puteti spune daca intr-adevar s-a ocupat de ea d-na Argentina?asa mi s-a spus.

Cu numarul de carnet nu se poate face ceva la ITM ... trebuie nume , prenume salariat si denumirea angajatorului ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere carte de munca csabi40 csabi40 an data de 07092007 am dat declaratie de ancetarea munci la itm maramures de la firma sc rinvio com srl prin neplata salariala si ancercarea de a ma scoate cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare carnet de munca tiuta tiuta BUNA ZIUA.VA ROG SA MA AJUTATI CU UN SFAT.EU SUNT DIN PITESTI SI,PENTRU O PERIOADA SCURTA DE TIMP,M-AM ANGAJAT LA O FIRMA CARE ARE SEDIUL IN BUCURESTI.MI-AM ... (vezi toată discuția)
Avocat specializat in penal bitu bitu Am nevoie urgenta de un avocat ,cu experienta in penal,care ma poate ajuta intr-un dosar de delapidare,fals si uz de fals. Rog o recomandare serioasa. (vezi toată discuția)