Un pret la o actualizare de cadastru este la fel cu pretul unui cadastru normal?
In cazul meu am facut o cerere la primarie pe baza legii 50/1991 prin care solicit eliberara unei autorizatii de constructii pt schimbarea destinatiei din anexa gospadareasca in casa spatiu de locuit fara a se face moficari ale structurii de rezistenta.
Anexa are scoasa autorizatia de constructie.Dar dupa scoaterea autorizatiei pt schimbare destinatie mai trebuie modificat si proiectu si facut alt cadastru ?
Buna seara.Dorec sa cumpar o casa prin programul "Prima Casa",dar nu mi-ai fost acceptate actele deoarece casa pe care o vreau,in cadastru,autorizatie de consctructie,etc este trecuta ca anexa gospodareasca.
Anexa respectiva este de fapt o casa cu toate utilitatile de 150mp construita in 2009, lipita de o casa veche.Bancile nu accepta gaj ,nici prin prima casa si nici prin credit ipotecar actele cadastrale cu anexa ,chiar dca ea este locuibila.
Intrebarea mea este daca actele cu anexa gospadaresca se pot modifica in casa locuibila??
Va multumesc
salut.sunt cadru militar si as dori sa stiu dak facultatea(5ani la zi,licentiat),se adauga la vechime?am inteles ca se ia in considerare la pensionare,altii spun k se considera vechime conflorm L 19/2000.daca se poate sa imi dea cineva un raspuns clar.va multumesc