avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Activitate daniel.cotiga

Activitate daniel.cotiga

Răspuns la discuția Tata neglijent
:(acordul lui nu o sa il am niciodata...el nu a facut decit sa bata, sa injure si sa se comporte ca un animal. Nu am decit sa incerc sa il fac sa greseasca intr-un fel.
Discuție Tata neglijent
De 6 luni sunt recasotarit cu o femeie care are un copil de 8 ani. Eu mi-am exprimat acordul fata de ea de a ingriji si creste copilul impreuna cu ea si de al trece pe numele meu de familie care este si numele actual al sotiei. problema este ca tatal copilului nu este de acord cu asa ceva. In aceasta problema doresc sa argumentez ca tatal natural al copilului nu se ocupa in educarea acestuia. Tatal a parasit mama si copilul la virsta de 9 luni a copilului, si nu a stiut nimic de el pina la virsta de 5 ani. Nu s-a ocupat de educatia lui sub nici o forma, nu a fost in 3 ani de gradinita niciodata pe la el si nu l-a interesat nici cind a inceput scoala anul acesta. Acum sotia mea ar vrea sa ii anuleze drepturile parintesti ale tatalui natural si sa il treaca pe numele meu. In una din dati dupa ce a fost cu tatal lui la plimbare a venit acasa si la o cearta intre copii baietelul a zis ca a zis tati al lui politistul(tatal e politai) ca ii impusca pe cei care ii supara baiatul:stunned: Precizez ca am o situatie materiala foarte buna si copilul va avea numai de cistigat din asta. intrebarea este: cum putem trece copilul pe numele meu, fara acordul tatalui natural? Va multumesc anticipat tuturor celor care imi veti raspunde. Poate imi recomandati si un avocat care sa se ocupe de acest caz in raza orasului Ploiesti
Lucrez in Israel cu contract de un an de zile. Am fost la banca in Romania pentru acordarea unui imprumut si nu-mi ia in consideratie veniturile din Israel decit cu conditia depunerii in Romania a unei declaratii fiscale privind veniturile din strainatate. intrebarea este: ce tip de declaratie este necesara si daca eu platesc aici toate impozitele veniturile se vor mai impozita odata in Romania?