Lucrez in Israel cu contract de un an de zile. Am fost la banca in Romania pentru acordarea unui imprumut si nu-mi ia in consideratie veniturile din Israel decit cu conditia depunerii in Romania a unei declaratii fiscale privind veniturile din strainatate. intrebarea este: ce tip de declaratie este necesara si daca eu platesc aici toate impozitele veniturile se vor mai impozita odata in Romania?
trebuie sa depuneti declaratia 201, insa mai consultati si alte banci.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 201
AF Parpala
Buna ziua! La Declaratia 201 privind veniturile din strainatate scrie asa: \"Declaratia se completeaza si se depune de catre persoanele fizice romane cu ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.