avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit declaratie impozit strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

declaratie impozit strainatate

Lucrez in Israel cu contract de un an de zile. Am fost la banca in Romania pentru acordarea unui imprumut si nu-mi ia in consideratie veniturile din Israel decit cu conditia depunerii in Romania a unei declaratii fiscale privind veniturile din strainatate. intrebarea este: ce tip de declaratie este necesara si daca eu platesc aici toate impozitele veniturile se vor mai impozita odata in Romania?
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 08:29, 18 Octombrie 2009
trebuie sa depuneti declaratia 201, insa mai consultati si alte banci.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 201 AF Parpala AF Parpala Buna ziua! La Declaratia 201 privind veniturile din strainatate scrie asa: \"Declaratia se completeaza si se depune de catre persoanele fizice romane cu ... (vezi toată discuția)
Venituri din strainatate dianne_ dianne_ Buna ziua, Persoanele fizice (neautorizate) pot intreprinde activitati independente si inregistra venituri din strainatate? Si daca da, care sunt ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit in strainatate bubalus bubalus sal\'tare.. vad ca au aparut diverse informatii, ca asta: [quot][b]CASS de 5,5% pentru persoanele care nu sunt salariate, au stabilit Comisiile de ... (vezi toată discuția)