avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate Cadu

Activitate Cadu

ogra a scris:

Este legal.

Va mutumesc pentru raspuns.
Buna seara! Acum trei saptamani s-a facut o lucrare la subsolul blocului in care stau. Prin aceasta lucrare s-au schimabt tevile de apa calda, apa rece si s-au izolat tevile de la termoficare, lucrare care a costat o anumita suma de bani. Domnii de la asociatia de proprietari au considerat ca aceasta suma de bani trebuie sa fie impartitata fiecarui proprietar in functie de suprafata apartamentului. Astfel eu care am un apartament mai mic platesc mai o suma mai mica de bani, iar alti vecini care au apartamente cu suprafata mai mare platesc mai mult.
Mie mi se pare normal ca aceasta suma sa fie impartita egal tuturor proprietarilor care stau in bloc.
Este legal ca aceasta suma sa fie impartita in functie de suprafata apartamentului?
Răspuns la discuția pensie militara
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția pensie militara
Buna ziua! Vreau si eu unele lamuriri in legatura cu pensia tatalui meu. Tatal meu are 48 de ani si a fost timp de 16 ani maistru militar. In 1995 a fost trecut in rezerva dupa ce a capatat o boala profesionala ce a necesitat scoaterea unui rinichi si a fost pensionat pe caz de boala incadrandu-se in gradul III de invaliditate, pana in primavara, anul curent. Am fost cu el la casa de pensii si i s-a spus ca gradul trei de invaliditate da reptul la munca.Acum are drept de munca numai cu jumatate de norma, este normal? Si i s-a spuss ca nu poate sa se pensioneze pentru ca nu are varsta optima de pensionare. Poate sa obtina pensie sau poate avea drept de mucna cu norma intreaga?

Multumesc!