avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Activitate zainea liliana

Activitate zainea liliana

Răspuns la discuția Custodie copil
degeaba il vrea bunica de exemplu daca ea are pensie mica si nu il da statul
Discuție Custodie copil
Buna ziua ,am si eu o intrebare, va rog sa imi raspunda si mie cineva care stie despre ce este vorba .Daca un copil este in custodia mamei, tatal renuntand la orice drept asupra copilului (parintii fiind divortati) si mama acestuia moare ce se intampla cu el? cine poate sa il ia sa il creasca ?tatal?bunicii?unchii?
mai bine nu ai incredere in ei sunt niste hoti .de ce crezi ca te tot amana?doar doar te lipsesti si platesti
cand ai facut sesizarea la avocatul poporului ai facut-o prin posta sau pe mail cum ai obtinut nr de inregistrare?sunt interasata direct de problema asta,te rog vreau un raspuns
inceraca sa faci o sesizare si la directia de supraveghere din bnr condusa de NICOLAE CINTEZA,poate rezolvi ceva
ati putea sa-mi spuneti mai exact cat costa taxele acestea de timbru?
ma mai intereseaza daca stie cineva la ce ii obliga legea 363/2007 pe cei de la banca (deoarece am primit raspuns de la opc precum ca a fost sanctionata banca in urma sesizarii mele )pentru ca acestia m-au chemat iar la ei ca sa negociem dobanda
da asa mi-au spus cei de la banca .la ei la dosar sunt 2 exemplare unul pe care sunt scrise termenele si unul pe care nu sunt scrise la fel ca pe al meu
buna ziua ,am luat si eu un credit de la bcr in anul 2007 cu o dobanda de 5,8%,dupa un an de zile mi s-a marit rata cu 120 de euro ceeea ce inseamna ca dobanda mea a crescut la 10,1%,am asteptat o perioada sa vad daca nu cumva o sa scada iar dobanda ,bineinteles ca a fost in zadar,drept urmare am luat contractul la citit si am descoperit ca in contract scria ca am o dobanda fixa de 5,8% pe o perioada de ......(puncte ,puncte)si ca ea devine variabila dupa o perioada de .....(iar puncte puncte).dupa ce am citit acestea in contract am tras concluzia ca dobanda mea ar trebui sa fie fixa pe toata perioada contractului si ca banca imi "fura"niste bani,asa ca am facut o plangere la OPC .in urma acestei plangeri cei de la banca m-au tot chemat si au insistat sa-mi retrag plangera de la opc si sa rezolvam noi pe cale amiabila aceasta problema ca de fapt a fost o greseala de program si ca eu aveam acea dobanda doar pe o perioada de un an, dar la dosarul lor un exemplar de contract avea perioada trecuta si celalalt nu ,la fel ca al meu. mi-au propus sa-mi scada dobanda la 8,9 ceea ce insemna o micsorare cu 40 de euro a ratei lunare si pentru ca eu am refuzat oferta lor azi m-au chemat iar la banca .vreau si eu sa aud o parere din partea cuiva competent :daca ma hotarasc sa chem banca in instanta ce sanse am sa-i "inving"?!