avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Activitate clauaime

Activitate clauaime

Va multumesc mult!n Totusi o ultima intrebare : se va schimba ceva in ceea ce priveste anii de gr 1 odata cu modificarile aduse legii in 2013? Este posibila recunoasterea anilor de gr 1 si dupa 2001 odata cu modificarea legii?
De ce doar 4 ani reducere si nu 9 , nu este 6 luni la fiecare an de gr 1?
Sunt nascuta pe 2/11/63, am 30 de ani de munca impliniti si 18 ani de categ 1 impliniti. Cand pot iesi la pensie?
Buna ziua,

Anul acesta fac 50 ani, am 30 de ani lucrati din care 18 ani de gr1 acumulati din 1983 pana in 2001. Sunt femeie deci ar trebui sa ies la pensie la 63 ani.
Cu noile modificari este posibil sa recuperez anii de grupa 1 pierduti dupa 2001, si sa ies la pensie la 50 ani? Daca eu as avea 26 de ani de gr1 ar insemna alti 13ani exact cat imi trebuie de la 63 la 50 de ani pt a iesi la pensie. Gresesc?
Exista in noua lege din 2013 si redarea categoriei dupa 2001?
Va multumesc!
Buna ziua,

am o societate cu activitate in constructii, care nu are activitate de 2 ani. Ultimul bilant rezulta ca nu am nici o datorie si totusi am primit ca am de plata 57.500 ron. Povestea este urmatoarea: am facut afaceri cu doua firme (x si y)ambele apartinand aceleasi persoane. Una dintre aceste firme (x)are datorie catre firma mea de 90.000 Ron iar eu la randul meu am datorie catre cea dea doua firma (y) 57.500 ron. repet apartin aceleeasi persoane. Firmele x si y au fost bagate in faliment iar lichidatorii incearca sa recupereze banii de pe firma y. Ce se poate face in acest caz daca eu nu platesc? Mentionez asociatii celor 2 firme x si y au disparut iar persoanele inselate sunt in numar mare. Eu ca sa platesc datoria catre x treb sa recuperez datoria de la y, pe care nu am cum sa o recuperez . Ce se intampla daca nu platesc? Nu am capital pe firma, se poate pune sechestru pe bunurile personale daca datoriile sunt pe societate? Sunt disperata!!!!!!!!!! Va multumesc din suflet daca imi raspundeti.