avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate daniela20

Activitate daniela20

Răspuns la discuția SALARII COMPENSATORII
Astept un raspuns .
Discuție Dilema!Ajutor!
In cazul in care am dat preavizul de somaj si am desfintat postul si s-a terminat preavizul dar totusi am nevoie de acel post cum procedez?Daca o sa chem persoana inapoi mai beneficiaza de salarii compensatorii?Pot sa-l re-angajez cu acelasi salariu sau mai mic?Daca refuza mai beneficiaza de somaj si salarii compensatorii?Si eu pot sa angajez pe altcineva?
Si ma repet,nu ai de unde si in contractul nostru individual nu este stipuat acest lucru si nu poti.Ce se mai intimpla in acest caz?
Dar este restringerea activitatii,desfintarea postului si va primi somaj si esti in imposibilitate sa mai platesti platesti si nu sintem afiliati la nici un patronat,sindicat si avem mai putin de 20 de angajati.Ce se intimpla in acest caz?
Am citit dar nu m-am lamurit pentru ca nu este chiar foarte clar.Nu fac parte din anexa 3 si nici din anexa 4 si atunci nu intri in acest regim si la nivel de ramura prevede 1 sau 2 salarii compensatorii.Ma puteti lamuri?
Puteti sa-mi spuneti codul caen 4791 unde se incadreaza?La productie ,comert,etc?Si daca firma care are acest cod este obligata la plati compensatorii?In cazul in care se fac restructurari si se dau oamenii in somaj mai trebuie platite salarii compensatorii?Si daca firma nu poate plati,ce se intimpla?m