avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate AntonioB

Activitate AntonioB

Salutare tuturor,

exista cumva un document tip in ceea ce priveste anularea unui antecontract de vanzare cumparare pt un imobil?

eu am semnat un astfel de antecontract, iar acum trebuie sa mergem la notar sa semnam un act adtitonal prin care acest antecontract va fi anulat.

ma intereseaza ca inainte sa ajung acolo sa ma uit pe un exemplu ....

...sper sa nu vb prostii dar nu cumva este invers?
prin "reclamant" inteleg ca reprezinta aceea persoana care "reclama ceva". in cazul nostru falimentul firmelor respective ("paratzii")

ms
imi puteti spune, va rog, ce inseama:
[ link extern ]

imi cer mii de scuze, dar acesti termeni juridici, nu imi sunt familiari si fac parte dintr-un domeniu separat de cel in care lucrez, de aceea, va rog, sa-mi explicati mai pe intelesul "tuturor" :D

eu inteleg ca:
"TANASA SI ASOCIATII IN CALITATE DE ADMINISTRATOR JUDICIAR AL SCISROM GRUP CONSTRUCT SRL - Reclamant"

cere falimentul urmatoarelor firme:

-SC ISROM GRUP CONSTRUCT SRL PRIN ADMINISTRATOR SPECIAL SHENHAV ZEEV - Pârât
-SC ISROM TRUST CONSTRUCT SRL - Pârât
-SC DOR-ZE INVEST SRL - Pârât
-SC ISROM GRUP CONSTRUCT SRL - Pârât

este corect?

pe mine ma intereseaza in mod special firma sc dor-ze invest srl. firma cu care eu am semnat antecontractul.

va multumesc inca odata si astept raspunsurile voastre.
ok. dar ce se intampla in cazul in care firma cu care am semnat intra in faliment.
nu scrie nicaieri in clauzele antecontractului, ce s-ar intampla in acest caz...

Buna ziua,

As dorii sa ma ajutati cu un sfat. In luna Martie 2009, am semnat o promisiune bilaterale de vanzare cumparare pentru un apartament intr-un imobil de locuinte ce trebuie construit. data finalizare - aug 2011. din pacate firma cu care s-a semnat nu a inceput inca lucrarile de constructie (nici macar fundatia nu este gata). mi-e teama ca noi platim rate in continuare iar acestia sa nu mai construiasca nimic pana la final.
1. Spuneti-mi, va rog, in ce conditii pot rezilia aceasta "promisiune" si daca imi mai pot recupara banii. pana in prezent am platit app. 10000euro.
2. Am intrat pe pagina tribunalului Bucuresti si am vazut ca firma cu care am semnat se afla intr-un proces, la obiect scrie: faliment. in cazul in care firma cu care am semnat se desfiinteaza, juridic vorbind, de unde imi mai pot recupera prejudiciile? Ii pot chema eu in instanta pentru recuperarea banilor?

astept raspunsurile voastre.
Multumesc!